Fulgy, încă un dosar penal. A condus fără permis

30 iunie 2021 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fulgy, fiul Clejanilor, s-a mai ales cu un dosar penal. În prima zi când a ieșit de la clinica de reabilitare, acesta s-a și urcat la volan, deși nu are permis. A mers cu tatăl său la o terasă de fițe din zona Decebal.

Fulgy a făcut și un Instastory de la volanul mașinii sale, fapt care a atras atenția Poliției Rutiere. “Fraților, am început și în mașină să am alarmă!”, spunea Fulgy, pe Instagram. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu și, în urma verificărilor de pe camerele de supraveghere, i-au deschis tânărului de 23 de ani un nou dosar penal. Acum, fiul Clejanilor urmează să fie audiat de către oamenii legii.

”În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, se arată în comunicatul Poliției.

Citește și:

Fulgy acuză din nou! «La studio la Alex Velea s-au consumat substanțe interzise!»

Mai multe