Imagini horror cu Beyonce de România după ce a fost bătută de Narcisa

16 martie 2016 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi niciuna dintre ele nu mai luptă acum pentru iubirea lui Nicolae Guţă, faptele din trecut i-au adus Narcisei o condamnare la patru ani de închisoare cu executare. Vestea a dat-o peste cap de femeie, care rememorează acum clipele în care a snopit-o în bătaie pe rivala ei, Beyonce de România.

Narcisa Guţă şi Beyonce de România s-au certat mult şi şi-au trimis săgeţi otrăvite. Totul pentru a ajunge la inima lui Nicolae Guţă. Scandalul a atins cote maxime în urmă cu aproape un an şi jumătate. Atunci Narcisa a intrat peste Mădălina Dumitriu în casă, şi deşi susţine că i-a dat doar patru palme, a desfigurat-o pe tânără. Plină de vânătăi şi în stare de şoc, Mădălina a chemat poliţia şi i-a făcut plângere penală Narcisei.

[[{"fid":"792996","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"beyonce de romania rfosta iubita guta batuta","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Mădălina Dumitru a fost în stare de şoc după bătaia încasată","field_subtitle[und][0][value]":"foto: captură Pro Tv"},"type":"media","attributes":{"alt":"beyonce de romania rfosta iubita guta batuta","title":"Mădălina Dumitru a fost în stare de şoc după bătaia încasată","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Ulterior, la instenţele manelistului, ea şi-a retras-o, dar instanţa i-a dat câştig de cauză. Pe lângă anii de închisoare pe care Narcisa trebuie să-i petreacă după gratii, femeia trebuie să-i plătească daune morale atât ei, cât şi mamei lui Beyonce de România.

[[{"fid":"793000","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"beyonce de romania fosta iubita guta batuta","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Beyonce de România a fost agresată în propria casă","field_subtitle[und][0][value]":"foto: captură Pro Tv"},"type":"media","attributes":{"alt":"beyonce de romania fosta iubita guta batuta","title":"Beyonce de România a fost agresată în propria casă","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

"Nu ştiu ce a fost în capul meu. Singura idee care mi-a venit a fost să mă urc pe geam. Am ieşit pe pervazul geamului, iar mama mă ţinea de o singură mână. În acel moment, au venit cei care erau cu Narcisa şi mă ţineau de păr, eu eram atârnată la geam. Narcisa a venit cu un cuţit şi i l-a pus mamei mele la gât. M-au pus în genunchi şi m-a obligat să privesc cum o bătea pe mama. Ceilalţi doi nu m-au bătut, doar Narcisa. Mi-a luat 1000 de euro, bijuterii. Nu erau ai mei, erau ai unei prietene. Au furat tot ce au apucat, Narcisa a fost foarte furioasă, a zis că i-am înjurat băiatul, că ea vrea să stea acolo, în casa aia'', povestea traumatizată Mădălina Dumitriu, la emisiunea ''La Măruţă''.     

Mai multe