Inna i-a adus celebritatea! Cum a devenit un tânăr actor cunoscut, după o reclamă Coca-Cola

14 februarie 2018 8:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un tânăr actor a devenit cunoscut după ce a apărut alături de Inna în cea mai recentă reclamă la Coca-Cola. Care este parcursul profesional al lui Alex Mirea, căci acesta este numele său, și cine l-a susținut în îndeplinirea planurilor sale?

Tânărul din cea mai recentă reclamă la Coca-Cola, în care apare alături de cântăreaţa Inna, este un student la Actorie în anul II din Slatina. O singură reclamă a fost suficientă pentru ca imaginea tânărului actor să fie propulsată, iar el să fie recunoscut de către cei din jur, informează adevarul.ro.

Alex și-a descoperit pasiunea încă din clasa a X-a cu actoria, iar cea l-a îndrumat și i-a fost alături a fost profesoara sa de arte vizuale din liceu. Aceasta a povestit cum a ajuns Alex să fie membru în echipa de teatru, în ciuda faptului că atunci când a fost "recrutat" nu simțea o chemare specială către acest domeniu atât de îndrăgit. „L-am obligat să facă teatru. Nu-l interesa mai nimic. Era, aşa, gagicar prin şcoală, îi plăcea să fie în centrul atenţiei, dar nu-l interesa teatrul. Şi pentru că mie îmi trebuia băieţi în trupa de teatru, l-am luat «cu japca». În «Pisica Verde» a jucat el prima dată, o piesă care ne-a adus foarte multe premii, a şi fost ceva original“, a povestit profesoara lui de arte vizuale din liceu, Daniela Iancu, pentru adevărul.ro.

Profesoara a rememorat cele mai frumoase momente petrecute alături de elevul său și și-a reamintit cum Alex nu era unul dintrei acei studenți care învață tot ca la carte, însă poseda o capacitate extraordinară de a improviza și de a ieși basma curată din orice impediment. „Alex era genul ăla care nu-şi învăţa rolulurile, dar se descurca, el tot timpul improviza. Când s-a hotărât, i-am spus - «Dacă vrei să dai la teatru, trebuie să te pregăteşti», aşa că meritul este şi al oamenilor cu care el a lucrat. Eu am meritul de a-l fi pus în faţa scenei şi să-i placă. Atunci l-am văzut eu pe el actor, după ce a jucat singur pe scenă, pur şi simplu se transformase total. Fotografia aia o văd şi acum, era transfigurat: «Primesc sau nu primesc premiu, oare ce-am făcut?» A fost premiat, nu-i venea să creadă“, şi-a amintit, cu mult drag, profesoara. 

Din acel moment, drumul lui Alex a început să capete contur, iar tânărul se concetrează asupra rolurilor sale, depunând efortul necesar pentru a le interpreta exemplar. Mai mult decât atât, în decembrie 2017 a debutat şi pe micul ecran, cu rolul Dementiev  în produţia TVR „Crimă şi pedeapsă” de F.M. Dostoievski, în regia lui Ion Gostin, informează adevărul.ro.

Mai multe