Kamara știe ce-și dorește: „Vreau o revanșă la Survivor!”

18 decembrie 2023 15:20   Vedete românești

Kamara, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai showbizului românesc și membru al formației „Alb Negru”, are încă regrete legate de participarea sa de anul trecut de la emisiunea „Survivor”. Îndrăgitul artist spune că s-ar întoarce oricând în Republica Dominicană, insula din Marea Caraibilor, acolo unde preț de cinci luni și mai bine se desfășoară în mod tradițional emisiunea.

El a precizat pentru canal33.ro că dincolo de aspectele financiare ale competiției, regretă faptul că nimeni dintre organizatori nu s-a gândit să-i ofere o a doua șansă.

„Nu știu de ce nu sunt în Dominicană, habar nu am! Nu fac eu jocurile, ci sunt alții care decid cine merge și cine nu merge! Nu știu deocamdată nimic, nu am vorbit nimic. Mi-aș fi dorit să merg, fiindcă felul în care am fost eliminat data trecută a fost foarte neprevăzut și a fost o greșeală din partea unuia dintre oameni care trebuia să voteze, care a crezut astfel că va elimina pe altcineva și m-au folosit drept persoană care putea să elimine pe acea persoană, fiind un personaj puternic”, a încercat el pentru canal33.ro o explicație a celor întâmplate în primăvara acestui an.

Citește mai multe e canal33.ro

Mai multe