Kamara, noi dezvăluiri din viața sa personală. Detalii despre relația cu fosta soție și starea de sănătate a fiului său, Leon

#Exclusiv Click!

De când s-a întors de la Survivor,  Kamara (47 de ani), petrece cât de mult timp se poate în compania băiețelului său de aproape 9 ani, Leon.

 Tatăl și fiul se înțeleg de minune și sunt aproape nedespărțiți. Le-ar plăcea să meargă împreună într-o vacanță la mare, așa cum fac an de an, dar până se întâmplă asta, fac împreună tot felul de activități. 

A rămas în relații bune cu fosta soție, de dragul lui Leon

Atunci când nu stă cu Kamara, Leon se bucură de atenția mămicii lui, pentru că cei doi părinți, de când nu mai sunt împreună, își împart timpul cu fiul lor în mod egal, ca acesta să nu le simtă lipsa.

În lipsa mea, Leon a stat cu mămica lui, cu bunicii lui care ne-au ajutat foarte mult. A petrecut și ceva timp pe la Focșani și a stat și pe la București. Evoluează pe zi ce trece, cu pași mărunți mergem înainte. Este un învingător și un luptător. Eu, de când m-am întors, având în vedere că am fost și operat și nu aveam voie să ridic, în perioada de după operație, a trebuit să mai stea un pic pe la Focșani, astfel încât să îmi revin și eu, pentru că Oana, fosta mea soție, a avut și ea foarte multă treabă, așa că, finalmente, Leon stă la mine o săptămână, o săptămână la ea. Când e nevoie că celălalt să suplinească, se întâmplă, fără probleme, ne ajutăm, ne înțelegem, suntem prieteni și toate pentru Leon”, ne-a povestit Kamara.

Leon progresează pe zi ce trece

Leon, fiul lui Kamara, a fost diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică. De atunci, atât părinții lui, cât și prietenii și apropiații, s-au mobilizat să ajute cu ce pot, atât prin evenimente caritabile și strângere de fonduri, cât și cu gânduri bune și rugăciuni. Leon are nevoie de multe tratamente costisitoare și operații la fiecare puseu de creștere, iar doar costul unei operații de Miotenofasciotomie, care are loc la Barcelona, aproape în fiecare an, ajunge în jurul sumei de 10.000 de euro. Dar Leon face progrese mari și își uimește pe zi ce trece părinții. Deocamdată, nu se știe când va trebui să facă o nouă operație, însă părinții lui vor afla acest lucru cât de curând.

„Cum ziceam, Leon a progresat foarte mult. Reușește să ridice singur un genunchi, chiar, mai nou, ușor-ușor, ajunge în poziția cavalerului. Referitor la o nouă operație, așteptăm să vină în România doctorul care îl evaluează și să ne spună cum stăm pentru a face operație undeva, dacă este cazul, în septembrie-octombrie, tot în Spania, încă nu știm cu precizie dacă va fi la Barcelona sau la Madrid. Să ajungă mai întâi doctorul aici, să îl vadă și vom afla ce și cum!  Dar e posibil să fie nevoie pentru că, din ce observăm noi, iarăși nu poate să întindă picioarele până la capăt și nici brațele”, ne-a mai mărturisit Kamara.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net