Kamara, decizie definitivă după experienţa „Survivor”. Cu cine rupe de tot legătura...

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chiar înainte de Paște, Ghedi Kamara (48 de ani), solistul trupei Alb Negru, s-a întors în țară, fiind cel mai nou eliminat de la „Survivor România”. Click! a stat de vorbă cu artistul, iar acesta ne-a spus cum a fost pentru el experiența acestui reality-show şi ce planuri are. De asemenea, ne-a povestit cum a fost revederea cu fiul lui, Leon.

Kamara și-a dorit foarte mult să câștige „Survivor”, de dragul fiului său, Leon / foto: PRO TV
Kamara și-a dorit foarte mult să câștige „Survivor”, de dragul fiului său, Leon / foto: PRO TV

Click!: Bine ai revenit în țară. Te așteptai să fie atât de frig aici? Tu vii de la căldură...

Kamara: Nu m-am gândit la asta. Când am plecat să-l văd pe Leon la Focșani, am plecat în tricou, așa cum eram obișnuit să stau în Republica Dominicană. Când am ajuns acolo mi-am dat seama că nu am alte haine și mi-a fost puțin cam frig, aşa e...

Pe cine ai sunat imediat după ce ai ieșit din competiție?

Imediat ce am ieșit am sunat-o pe mămica lui Leon, ca să vorbesc cu el, însă, din păcate, dormea. Dar mi-au dat un filmuleț cu el, pe care l-au făcut imediat ce au aflat că am ieșit din competiție. Așa că m-am bucurat de acel filmeț și apoi am mai vorbit cu prieteni de-ai mei. Printre care și cu Remus Boroiu, care a ieșit înaintea mea, și cu prietena mea dragă, Gabriella Nastas, cea care s-a ocupat de toate conturile mele de pe rețelele sociale şi care m-a reprezentat în toate emisiunile.

Ce ai mâncat prima oară după eliminare?

La prima masă după eliminare am primit o salată cu creveți și cu năut. Și am mai mâncat orez, fasole și legume, dar și vreo 48 de biscuiți cu 10 ceaiuri.

Văd că te-ai întors mult mai „ușor”. Câte kilograme ai slăbit până la urmă, ca urmare a eforturilor pe care le-ai făcut pentru a câştiga Survivor"?

M-am cântărit la Unificare și am constatat că, cu tot cu încălțări, cântarul arăta 72,2 kiligrame. Eu am intrat în competiție cu 80 de kilograme. Însă dacă aș pune la socoteală că era seară și băusem vreo 4 litrii de apă în ziua respectivă și eram și îmbrăcat, consider că aveam de fapt 70 de kilograme. Deci am slăbit 10 kilograme.

Kamara: „Cel mai greu nu mi-a fost pe traseu”

Kamara și-a testat limitele fizice în cadrul reality-show-ului „Survivor” / foto: PRO TV
Kamara și-a testat limitele fizice în cadrul reality-show-ului „Survivor” / foto: PRO TV

Ce ți-a fost cel mai greu în Dominicană?

Este atât de simplu de explicat: cel mai greu nu mi-a fost pe traseu, nu mi-a fost lipsa de mâncare, lipsa somnului sau intemperiile, cel mai greu mi-a fost cu anumiți oameni. Care își jucau rolurile. Iar eu, care nu venisem să joc acolo un rol, am avut ceva dificultăți cu anumite personaje. Cum a fost Doc, căruia i-a plăcut foarte mult personajul lui, sau Ionuț Iftimoaie, care a jucat rolul de maestru păpușar din spate, care a manipulat mult și bine. Cu ei am avut de furcă. În rest, chiar dacă am mai avut neînțelegeri ici-colo, au fost neînțelegeri de moment, pe care le-am lămurit apoi.

Cu cine vei păstra legătura după ce se va termina show-ul?

O întrebare la care mă așteptăm. Mai degrabă ar putea suna întrebarea cu cine n-aș păstra legătura după acest show, ca să fie lista mai scurtă: Ionuț Iftimoaie. Cu el nu voi mai păstra legătura sub nici o formă, din punctul meu de vedere. Ceilalți oameni, cu care am avut de-a face acolo, vor rămâne în lista mea de prieteni, cu siguranță, inclusiv Doc, pe care l-am cunoscut acolo. Nu-l voi evita mai mult ca sigur, nu pot spune că vom deveni prieteni, pentru că nu am de unde să știu, dar cu siguranță aș vrea să-l cunosc și în afara show-ului. Pe Ionuț l-am cunoscut în afara show-ului, l-am cunoscut și în show, m-am lămurit, nu se poate. Nu am nicio părere de rău în acest sens, nu am nicio ură în direcția lui, îmi doresc să nu mai am de-a face cu el niciodată. Să fie sănătos și să se trezească la viață.

Kamara: „Nu putem fi perfecţi în orice clipă"

Kamara, alături de partenera sa, Gabriella Nastas / foto: arhiva personală
Kamara, alături de partenera sa, Gabriella Nastas / foto: arhiva personală

Deși telespectatorii au văzut că te-ai și certat pe acolo, Remus a povestit că făceai de mâncare, că îi binedispuneai pe cei din tabără...

Adevărul este unul simplu: de-a lungul unei zile, unei săptămâni sau unei luni un om poate fi și deștept, și prost, și calm, și nervos, și bun, și rău, pentru că așa suntem în viață. Nu putem fi perfecţi în orice clipă, în orice moment. Da, m-am și certat, e adevărat, dar m-am certat cu puțini oameni. M-am certat cu cei care m-au atacat în repetate rânduri și am văzut că nu merge cu vorba bună, cu zâmbete și că nu merge nici măcar cu sarcasm să-i combat. Atunci când am fost atacat cu referire la copilului meu, n-am mai rezistat și am livrat și eu o parte din mine pe care nu-mi place să o pun pe tapet.

Așadar adevărul este că am fost în situația de a mă certa, dar în majoritatea timpului petrecut în această aventură eu am fost acela care a gătit, acela care a stat 6-8 ore în apă, că să găsesc scoici sau crabi pentru mâncare. Au fost zile în care am prins în jur de 50-60, ca să mâncăm toți cei de lângă mine și acest lucru poate fi dovedit. De asemenea am gătit, și nu numai pentru mine. Am gătit multă vreme pentru mulți din tribul Faimoșilor. Am făcut tot ce poate să facă un om ca să supraviețuiască.

Motiv pentru care majoritatea celor de-acolo mi-au spus că sunt „survivor all in" și că sunt cel mai capabil de a mă pune pe „survivor mode”. Eu cred că mi-am făcut datoria acolo și am livrat ce a fost mai bun din mine. E adevărat că în unele momente m-am și enervat și am lăsat să iasă din mine ce nu-mi doresc să iasă, și anume să mă cert cu oameni și să le zic tot ce am pe suflet. Poate că uneori oamenii sunt obișnuiți cu falsitatea, să nu li se spună în față, iar eu nu am vrut să fiu un personaj, să joc un rol fals, ca apoi să zică lumea că am jucat un rol. Am fost eu, am fost și supărat, și fericit, m-am și bucurat, am fost și trist, mi-a fost foame, am fost și sătul. Mi-am trăit aventura din plin și am spus tuturor ce am simţit verde în față, ori de câte ori a fost cazul.

Ce ai mai făcut, imediat ce ai ajuns în București?

Am fost primit de cei dragi, oameni frumoși care au venit la aeroport, cu pancarde, cu un trofeu, cu mâncare... Îi mulțumesc Gabriellei Nastas că a adunat o gașcă frumoasă, care m-a umplut de bucurie. Am primit trei bucăți de pești biban, cartofi wedges, fresh. Apoi, ca și când nu a fost de ajuns. am plecat cu toții, cu gașca de prieteni, să mâncăm din nou...

Ce a zis Leon când te-a revăzut?

Pe Leon l-am revăzut abia atunci când m-am dus la Focșani. Dar până atunci ne-am văzut pe video call și m-a întrebat când ajung în țară. I-am zis că sunt deja în țară și că vin spre el, la bunici. Cum am ajuns vineri, am dormit trei ore și apoi m am dus să-l pup, să-l strâng în brațe, să mă joc cu el. A fost foarte bucuros, tocmai se trezise. Avea ochii mici și s-a bucurat, m-a pus să-i cant, ne-am dat în leagăn, a fost frumos.

A fost o reîntâlnire fanastică și îmi zicea mereu că îi e dor de mine. Și eu îi spuneam că sunt lângă el și că mă poate lua în brațe. Așa a fost întâlnirea cu acest pici minunat. Am filmat câteva story-uri despre asta, pentru că îmi spunea să-l filmez, să-l pun pe rețelele sociale. Ceea ce am și făcut. Găsiți pe story-uri primele filmulețe făcute cu el.

Kamara: „Reușesc de fiecare dată mă adaptez situațiilor”

Kamara a ramas fara toiag
Kamara a ramas fara toiag

Ai ceva experiență de participat la reality-show-uri. Ai concurat și la „Ferma”, acum și la „Survivor”. Ce ai spune dacă vei primi oferta de a mai lua parte la astfel de filmări?

„Ferma” a fost în 2019, „Survivor” la patru ani distanta. Nu știu ce să zic, este posibil să mai merg, a fost o diferența de patru ani între cele două. Nu este exclus. Ambele mi-au plăcut foarte mult, au fost experiențe diferite. Ce mi-a plăcut la „Survivor” a fost că am avut capacitatea să compun acolo, pe când la „Fermă” mi-am uitat propriile piese. Primul a fost un reality-show de iarnă, acum a fost unul de vară; lucruri total diferite. Au fost experiențe diferite din care m-am ales cu o putere mai mare. Mă bucur că reușesc ca de fiecare dată mă adaptez situațiilor.

Apropo de adaptare. Cum te simți din punctul de vedere al sătrii de sănătate? Condiţiile de la Survivor" au fost extreme...

Sunt foarte bine. Cumva cred că am reușit să comprim timpul. Acum, după ce s-a terminat povestea asta cu „Survivor”, pot spune că am impresia că am trăit doar o zi acolo. O zi care s-a repetat de 91 de ori, dacă nu mă înșel, o zi pe care am trăit-o din plin și am cules experiențe cât într-o viață. Am reușit să mă conectez atât de bine la poveste și să mă deconectez de problemele din exterior, încât timpul parcă s-a comprimat...

Ce s-a întâmplat cu toiagul? L-ai adus în țară?

Toiagul meu frumos, făcut pentru Leon, m-a însoțit în această aventură. Are 14 meșe, care reprezintă cele 14 săptămâni. A rămas, din păcate, în Republica Dominicană. Nu pentru că l-am lăsat. Nici cu bagajul meu nu știu ce se întâmplă, aștept... Nu știu ce problema a fost. Am venit fără bagaj.

Kamara: „Am făcut și un film, îl voi lansa la toamnă”

Kamara, alături de Leon / foto: arhiva personală
Kamara, alături de Leon / foto: arhiva personală

Ce proiecte ai pentru perioada care urmează?

Am multe proiecte, bineînțeles, cu trupa Alb Negru. Am două piese pe care le-am înregistrat înainte să plec. Una dintre ele este gata. Urmează să mă întâlnesc cu managerul meu, Marius China, săptămâna viitoare, să știu cum pornim, pentru că vrem să facem treabă bună vara asta. De asemenea, am vreo trei melodii solo în pregătire - una este deja înregistrată, la două mai trebuie să lucrez. Două sunt compuse la „Survivor" și vor avea lansarea vara aceasta. Am și un film pe care l-am făcut încă de anul trecut, este în post producție, sper să fie și el gata, cât de curând. Și cu siguranță că îl vom lansa la toamnă, pentru că nu se lansează vara. Până atunci îl vom edita și vrem să fie promovat cât mai bine.

Puțini știu că ai adunat în timp multe cupe și premii, obținute la fel și fel de competiții, la care ai participat și în calitate de fotbalist. Vorbește-ne, te rog, și despre colecția asta a ta...

Am o mulțime de trofee, da, pe care le-am câștigat de-a lungul anilor, atât din muzică, cât și din fotbal, de la participările mele la Campionatul Artiștilor. Unele au și câte o replică, fiecare coleg a primit una. Am și trofee muzicale. Este o colecție bogată, pentru că am foarte mulți ani de când joc fotbal, 37, și 19 ani de când sunt în muzică.

Kamara și Iftimoaie s-au întors împreună în țară, dar s-au evitat tot drumul

Ionuţ Iftimoaie a fost şi el eliminat de la „Survivor" la scurt timp după Kamara / foto: PRO TV
Ionuţ Iftimoaie a fost şi el eliminat de la „Survivor" la scurt timp după Kamara / foto: PRO TV

Eliminat și el la scurt timp după Kamara, Ionuț Iftimoaie (44 de ani) a fost trimis înapoi în România cu același avion cu care s-a întors acasă și solistul de la Alb Negru. În urma conflictelor din cadrul competiției, Kamara a declarat că nu mai vrea să vorbească niciodată cu Iftimoaie, dar nu a avut încotro și a fost nevoit să-l suporte prin preajmă și pe toată durata călătoriei din Republica Dominicană până în România, care a fost destul de lungă, având în vedere că au făcut și două escale.

La sosirea pe aeroportul Otopeni cei doi nu s-au mai intersesctat, căci se pare că Ionuț Iftimoaie ar fi fost sfătuit de cei de la PRO TV să aibă răbdare să iasă la distanță de câteva minute de Kamara. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net