Fiul lui Kamara, cel mai mare susținător al artistului la „Survivor România”: „Îi este dor de el”

#Exclusiv Click!

Kamara (47 de ani) este un artist dar și un tătic devotat! Simpaticul cântăreț de la trupa „Alb și Negru” luptă cu toate forțele sale la „Survivor România 2023” pentru a câștiga trofeul și marele premiul în valoare de 100.000 de euro. Acesta își dorește să intre în posesia premiului cel mare, întrucât își dorește să investească în sănătatea micuțului său, care se confruntă cu probleme de sănătate încă de când s-a născut. Contactată de Click!, Oana, fosta soție a lui Kamara, ne-a mărturisit că fiul lor este fanul numărul unu al lui Kamara la „Survivor”.

Kamara a intrat în competiția sportivă din Republica Dominicană la începutul lunii ianuarie cu mari speranțe. Pe parcursul întregului concurs, până în prezent, vedeta a făcut față cu brio la aproape toate probele care au apărut în show, pentru a-și dovedi performanțele sportive. În această perioadă, Kamara a fost implicat și în diferite conflicte cu camarazii săi atât din tabăra „Războinicilor”, cât și a „Faimoșilor”. Însă, se pare că încetul cu încetul, lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru acesta, mai ales că fiul său, Leon (7 ani), este alături de el, de la mii de kilometri distanță, atât cu gândul, cât și cu sufletul.

Contactată de Click!, Oana, fosta soție a faimosului de la „Survivor România 2023” ne-a dezvăluit cât de mult îl iubește micuțul Leon pe tatăl său.

„Îi este dor de el, normal, doar este tatăl lui. Nu prea vrea el să se uite la emisiuni, pentru că nu are răbdare să se uite că este mic, el mai mult dă pe desene. Însă, ne uităm împreună, amândoi, pe Youtube la ce face Kamara acolo, cum se descurcă, trăim alături de el. Nu știu ce să zic despre parcursul lui acolo, în concurs, dacă o să ajungă până în finală sau nu. Doar Dumnezeu știe. Eu îi doresc tot binele din lume”, a declarat Oana, fosta soție a lui Kamara, pentru Click!

Leon, probleme de sănătate

Fiul lui Kamara și al Oanei a fost diagnosticat la scurt timp de la naştere cu tetrapareză spastică, o formă de paralizie cerebrală. Așa că, cei doi părinți iubitori, au mare grijă ca problemele de sănătate ale micuțului Leon să nu recidiveze.

„Să vedem când se întoarce Kamara din Dominicană, să meargă cu Leon la investigații și tratamente. O să meargă cu Kamara, când o să vină, la kinetoterapie și înot, pentru că sunt bune pentru sănătate, dar asta prin vară, când o să se întoarcă el acasă. Noi îl așteptăm sănătos. Leon mai are nevoie și de intervenții, dar să vedem tot când vine Kamara, să mergem împreună la consultații. Este un tată grijuliu, normal, doar este fiul lui”, a conchis pentru Click! Oana.

Click! spune

Kamara și Oana au ales să divorțeze la începutul anului 2018. Totul a pornit din cauza neînțelegerilor dintre ei. Separarea lor a fost una foarte mediatizată, având în vedere că s-au separat cu scandal. Însă, în ciuda tuturor divergențelor dintre ei, cei doi au rămas prieteni de dragul băiețelului pe care îi au împreună, micuțul Leon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net