Kamara a plecat la «Survivor» ca să câștige 100.000 € pentru Leon?

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cel mai tare reality-show al momentului - „Survivor România” ne-a surprins încă din prima seară şi continuă să ne surprindă. Probe pline de adrenalină, concurenţi cu tipologii diferite, condiţii extrem de dure de trai, totul asigură spectacolul perfect. Click! a aflat, în exclusivitate, că după eliminarea de aseară, noi concurenţi sunt gata să intre în competiţie pentru câştigarea marelui premiu de 100.000 de euro.

Kamara s-a fotografiat  cu Alex Delea, câștigătorul  Survivor de anul trecut
Kamara s-a fotografiat cu Alex Delea, câștigătorul Survivor de anul trecut

De luni, 9 ianuarie, telespectatorii  Pro TV sunt conectaţi la un nou sezon din „Survivor România”, filmat ca de obicei în Republica Dominicană.

Citește și: Gheboasă, în lacrimi la ”Survivor România”. L-a implorat pe Dan Pavel, a implorat plângând și telespectatorii: „Nu mai pot”

Încă din prima săptămână concurenţii au surprins prin atitudine, voinţă, replici dezvăluite în emisiune. Iar aseară a avut loc şi prima eliminare din gaşca Faimoşilor.

Echipa Faimoșilor a rămas  ieri fără un concurent
Echipa Faimoșilor a rămas ieri fără un concurent

Dar aceştia nu vor rămâne pe minus pentru prea mult timp, deoarece Click! a aflat, în exclusivitate, două nume noi ce ar putea intra în tabăra celebrităţilor.

Vezi și: Jorge, jignit îngrozitor la Survivor România. Au ieșit scântei! Cum a reacționat vedeta

Unul ar putea fi Ştefan Stan (45 de ani), primul câştigător „Vocea României”, şi al doilea Ghedi Kamara (46 de ani), solistul de la Alb Negru. Putem spune că Ghedi are o motivaţie puternică, având în vedere că Leon, fiul lui şi al fostei sale soţii, are nevoie de bani pentru tratamente.

Puştiul de 8 ani e un luptător, căci la naştere băieţelul nu a beneficiat de incubator la timpul potrivit, aşa că a dobândit o afecţiune rară, care favorizează dezvoltarea oaselor înaintea muşchilor.

Iată și: Primii 3 Faimoși propuși pentru eliminare la Survivor România. Un concurent a început să plângă

Ca să câștige bani  pentru Leon, solistul  a luptat în ring
Ca să câștige bani pentru Leon, solistul a luptat în ring

Echipa Faimoșilor a rămas în 11

„Leon o să mai aibă intervenţii chirurgicale, dar nu anul acesta. Probabil la anul, din ce ne-au zis medicii, o să se întâmple asta. O să trebuiască să mergem în Spania pentru alungire de muşchi pentru că el are puseu de creştere şi la fiecare puseu de creştere mai mare are nevoie de această alungire de muşchi încât să nu pună presiune muşchii pe oase şi să se strângă oasele.”, ne spunea solistul luna trecută.

Fiul lui suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naştere cu tetrapareză spastică. De atunci Kamara se zbate să îl ducă pe Leon la cei mai buni medici şi să strângă bani pentru toate intervenţiile necesare care îi asigură confort, dar care şi costă toate, adunate, în jur de 100.000 euro.

Leon are  acum 8 ani
Leon are acum 8 ani

De aceea a plecat Kamara la Survivor România pentru că îşi doreşte să-şi facă fiul bine şi să-i ofere o casă mai târziu. Iar pentru aceste dorinţe au organizat gale şi spectacole caritabile unde a cântat alături de majoritatea colegilor cu care şi joacă fotbal sau a prezentat câteva luni o emisiune tv împreună cu Gabriella Nastas.

În plus, solistul s-a implicat într-un proiect sportiv, difuzat în online, în care s-a luptat într-o cuşcă, cu mai tânărul Iulian Pîtea, fost concurent la „Survivor” şi „Exatlon”.

„Superstars edition” s-a numit competiţie. „E ca la adevăratele meciuri. Nu e un preţ unic, nu e un premiu pe care îl câştigă cineva, la capăt. E o bursă pentru care semnezi şi, indiferent de rezultat, tu ai acea bursă”, ne povestea Kamara în martie, anul trecut.

Toţi banii i-a investit în operaţiile fiului lui. Iar în curând va intra şi la noul reality-show, unde a participat deja şi fratele lui, Musty.

Gheboasă, în lacrimi: «Nu mai pot. Vreau acasă»

Ediţia de marţi a emisiunii urvivor România a adus, pe micul ecran, numeroase surprize pentru fani. Deşi toţi susţinătorii artistului Gheboasă deja îl vedeau în finală, acesta a făcut o dezvăluire uluitoare: îşi doreşte din toată inima să plece din Dominicană!

image

Gheboasă a fost nominalizat de echipa Faimoşilor pentru eliminare şi deşi fanii emisiunii Survivor România se aşteptau ca acesta să fie dezamăgit de alegerea colegilor de a-l trimite acasă, de fapt, s-a întâmplat fix invers.

În momentul în care s-a dat startul voturilor, Gheboasă a mărturisit că nu-şi mai doreşte să rămână în Dominicană, ci vrea să ajungă acasă, la soţia sa, pentru a-i dărui un copil.

Emoţionat şi vizibil copleşit de situaţia, Gheboasă şi-a dat seama că nu se poate adapta proiectului din Dominicană, aşa că i-a rugat pe toţi oamenii de acasă să nu-l voteze, pentru a putea părăsi competiţia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net