Ce face iubitul Mariei Constantin, în timp ce ”faimoasa” se luptă să rămână la ”Survivor România”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Plecarea Mariei Constantin (35 de ani) în Republica Dominicană la concursul “Survivor România” 2023 nu a mulțumit pe toată lumea, în special pe logodnicului ei, Robert Stoica (32 de ani). Contactat de Click!, Florin Burescu, unul dintre apropiații ”faimoasei” din competiție, ne-a spus că are mare încredere în vedeta TV.

Citește și: Maria Constantin reacționează după ce a fost pusă la zid pentru intervențiile estetice

Click! Când te-ai întâlnit ultima dată cu Maria Constantin? Avea emoții? Cum ai simțit-o?

Față în față ne-am văzut înainte de Crăciun, pentru că eu am fost plecat în turneu în Londra și nu am reușit să fiu lângă ea înainte de plecare, în schimb am vorbit zilnic pe FaceTime și ne-am văzut acolo.

Ultima oară am vorbit când au avut escală în Madrid. După aceea le-au fost luate telefoanele si nu am mai putut avea contact. A avut mari emoții și lucrul acesta este normal. Este o provocare si un proiect ce presupune multă ambiție si perseverență pentru a renunța la tot atâta timp cât ești acolo.

Iată și: Maria Constantin a ajuns piele și os! Și-a înghețat abdomenul la -15 grade!

 Click! Crezi că o să se descurce, o să facă față tuturor provocărilor competiției din Republica Dominicană?

Maria este extrem de ambițioasă și luptătoare iar lucrul acesta l-a demonstrat pe parcursul carierei sale. Sunt sigur că o să lupte cu toate forțele ei și o să facă tot ce o să poată mai bine din punct de vedere fizic.  Eu cred că o să descurce lăudabil.

Click! Îi era teamă de cineva (n.r - un concurent) din competiție?

Nu îi este teamă de nimeni și nimic. Am învățat în această meserie că nimeni și nimic nu te poate învinge atunci când lupți corect și cu tot sufletul. Deși poate în echipa Războinicilor sunt mai mulți sportivi, psihicul joacă un rol mult mai important în această competiție decât partea sportivă.

Click! Robert ce face? Tot timpul erau împreună, acum a rămas singur pentru o perioadă de timp

Robert este angrenat în activitățile business-ului său și încearcă să își ocupe timpul cât mai mult posibil pentru a nu se gândi la ea și la cât de greu îi este fără dânsa, deși nu reușește nici o clipă să nu își amintească și să întrebe “Oare ce face Maria mea?”.

Încerc mereu să ieșim în oraș să mâncăm, să bem o cafea și primesc des răspunsul “noi mergem, dar ea oare a mâncat azi, o fi dormit bine azi- noapte?”. Este normal să fie așa și cel mai greu îi este când trebuie să se ocupe singur de anumite pregătiri pentru nunta lor.

Maria Constantin face furori la ”Survivor România”

Florin Burescu și Maria Constantin au o colaborare profesională de nota zece. Cei doi se susțin reciproc atunci când vine vorba de proiecte sau de vestimentația pe care artista trebuie să o poarte la evenimentele mondene.

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert Stoica, un afacerist din Argeș, cu trei ani mai tânăr decât ea. Lucrurile dintre cei doi sunt destul de serioase, deoarece Maria și Robert locuiesc împreună, iar în vara acestui an urmează să facă și nunta.

Acum, ea este angrenată în proiectul ”Survivor România”, unde deja face furori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net