Tavi Clonda i-a bătut obrazul Mariei Constantin, după ce aceasta a jignit-o grav pe Gabriela Cristea

Ultima actualizare:

    Tavi Clonda şi Gabriela CristeaFoto: arhivă personală
Tavi Clonda şi Gabriela CristeaFoto: arhivă personală

Maria Constantin a declanșat un adevărat iureș în showbiz atunci când a atacat-o pe Gabriela Cristea, cea de-a cincea soție a fostului ei soț, Marcel Toader. Tavi Clonda i-a dat peste nas Mariei Constantin.

Prezentă la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Maria Constantin a șocat făcând o serie de declarații jignitoare la adresa Gabrielei Cristea. Pusă să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea, Maria Constantin a răspuns extrem de nepotrivit, fără să se gândească la consecințe: ”Este cea de-a cincea nevastă, este grasă și Marcel spunea că este o femeie foarte rea”, a spus aceasta, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Gabriela Cristea: „Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea!”

Gabriela Cristea a preferat să răspundă discret jignirilor venite din partea Mariei Constantin, însă soțul ei, Tavi Clonda, s-a arătat deranjat de atacul cântăreței la adresa soției sale. Acesta i-a dat o replică pe măsură cântăreței de muzică populară în emisiunea „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea’, de la Antena Stars. „Ce să comentez asemenea inepții? Ai auzit, iubire? Ți-ai luat o nevastă grasă și urâtă și rea! Nu mă afectează”, l-a aunțat Gabriela Cristea pe soțul ei, în emisiune.

Tavi Clonda: „Cine spune, ăla este. Ca măgarul din poveste”

Răspunsul lui Tavi a venit prompt. ”Așa a zis? Să fie sănătoasă! Adevărul că ești cam <rea> cu mine. Sexy și rea. Băi, prințesă, noi ne știm așa de bine cine suntem și cum suntem, iar lumea caută scandal, pe noi nu ne interesează. Cine vrea scandal, să și-l ia. Să se bată singur, în oglindă. Și cine spune, de fapt, ăla este, știi? Ca măgarul din poveste. Nici nu știu de ce ai pronunțat niște nume. Nu vreau să fiu în aceeași propoziție cu persoane pe care nu le cunosc și nu mă interesează să le cunosc”, i-a transmis Tavi Clonda, Mariei Constatin, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net