Maria Constantin a ajuns piele și os! Și-a înghețat abdomenul la -15 grade!

#Exclusiv Click!

Maria Constantin se topește pe picioare, mai ceva ca untul la soare, în ultima vreme! Blonda a slăbit foarte tare, se înfometează și recurge și la proceduri estetice, unele destul de dureroase și de riscante! Ultima procedură a scăpat-o de 7 cm în talie cât ai zice „pește"! Maria și-a înghețat abdomenul la -15 grade și este foarte mulțumită de rezultat.

cub maria constantin png

Suferă baba la frumusețe! Maria Constantin nu mai face un secret din faptul că recurge, în mod regulat, la intervenții și proceduri estetice. Nici durerea nu o sperie. Artista a slăbit foarte tare și se topește pe picioare. Face foamea și a devenit clienta fidelă a saloanelor de înfrumusețare. Vrea să încerce noi proceduri estetice, chiar dacă unele dintre acestea sunt periculoase. 

stanga
dreapta
amria constatin clinica 1 jpg
maria constantn proceduri jpg
maria constantin png
maria constantin iubit 3 png
maria constantin png
maria constantin iubit robert jpg
maria constantin (7) JPG
maria constantin png
maria constantin si robert stoica 1 jpeg
Maria Constantin, sexy pe plajă png
maria constantin (3) jpg
maria constantin jpeg
maria constantin (2) jpg
maria constantin si robert stoica copy jpg
12 maria constantin jpeg
maria constantin schimbari de look 16 jpg jpeg
maria constantin schimbari de look 4 jpg jpeg
maria constantin schimbari de look 8 jpg jpeg

Eu nu am fost niciodată genul ăla de femeie să zic: «mamă, am un pic de celulită!» Nu! Nu sunt din aia exagerată! Nu mă uit în oglindă că s-au pus două grame de celulită. Jobul meu nu e să fiu fotomodel, să fiu pe podium, să defilez. Totuși am 35 de ani, am o naștere la activ, am un copil.

Citește și: Când face Maria Constantin nunta? 

Am avut o perioadă când am făcut sală, mai mult timp. Cu dormitul și cu odihna eu stau prost. Pierd nopți, trec multe ore în care nu mănânc. Nu am cum să țin o dietă strictă, să mănânc la ore fixe și după ora 16.00 să nu mai mănânc nimic. Când am fost însărcinată ajunsesem pe la 75 de kilograme în luna a opta și de atunci nu m-am mai cântărit că m-am speriat”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!

Zilele trecute, între două cântări, Maria Constantin a mers la salon și și-a făcut o criopoliză, o procedură prin care și-a înghețat abdomenul la -15 grade. A pierdut în doar o oră nu mai puțin de 7 cm în talie!

Vezi și: Maria Constantin, dezvăluiri intime la doi ani de la moartea lui Marcel Toader

„Nu sunt genul Pamela Anderson!”

Și iubitul ei, Robert Stoica, este tentat să apeleze la proceduri estetice, pentru tonifierea mușchilor.

Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă. După ce nu o să mai apar pe scenă, probabil nu o să mai fiu atât de exigentă cu mine!

Sunt foarte pretențioasă, perfecționistă și atunci încerc ca totul să fie bine pus la punct! Unui om care se respectă îi place să se îngrijească, cu siguranță cred o să vin cu Robert de mână, la proceduri”, ne-a mai spus Maria Constantin.

Anul trecut, în luna martie, de ziua ei, Maria și-a pus și silicoane. Artista a optat pentru implanturi de 800 de mililitri, la medicul Pascal Dameh, şi este fericită că a făcut această intervenţie.

Îmi plac sânii mei! Dacă până acum aveam acest complex cu sânii, acum sunt mulțumită. Nu mi-am dorit ceva foarte mare. Mi-am dorit ceva să arate bine. Nu sunt totuși genul Pamela Anderson! Doctorul mi-a explicat că, dacă vom face o ridicare, nu o să mai am sâni deloc. Am decis să bagam și silicon. Și a mers foarte bine. Ma urăsc când mai pun un kilogram- două și văd că se dau foarte greu jos”, a declarat Maria.

De aproape doi ani, Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica, un tânăr cu 3 ani mai mic decât ea, cu care se va mărita anul viitor. Solista de folclor are la activ două căsnicii, una cu solistul Ciprian Capotă și alta cu regretatul Marcel Toader.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg