Exclusiv! Când face Maria Constantin nunta? “ De data asta e pentru totdeauna! Nu mai divorțez!”

Ultima actualizare:

Maria Constatin (34 de ani) a găsit, în sfârșit, marea dragoste, după două mariaje sortite eșecului. Cântăreața de muzică populară are un iubit, cu trei ani mai mic decât ea, care se numește Robert Stoica. Cei doi sunt împreună de un doi ani de zile și vor face nuntă mare, anul viitor. Este a treia nuntă pentru cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin și noul ei iubit, Rober Stoica Sursa: Instagram
Maria Constantin și noul ei iubit, Rober Stoica Sursa: Instagram

Maria Constantin a mai trecut prin două mariaje, sfârșite însă destul de prost. Ultimul mariaj, cel cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, s-a încheiat cu un scandal imens și cu acuzații de infidelitate, de ambele părți. Maria nu a mers nici măcar la înmormântarea omului de afaceri, cu care a avut un mariaj tumultuos timp de doi ani.

Acum frumoasa solistă se mărită pentru a treia oară și vrea ca, de data aceasta, să fie pentru totdeauna! Alesul ei este Robert Stoica, cu care are o relație de doi ani, de când s-a despărțit de fostul fotbalist Dacian Varga. Artista ne-a povestit totul despre planurile de nuntă, într-un interviu acordat, în exclusivitate pentru Click!.

Click!: Maria, când jucăm la nuntă? Toată lumea așteaptă să faci, din nou, pasul cel mare.

-Ne ndisem facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie.

Click!:-Ai deja două divorțuri la activ. Nu ți-e frică să încerci și un al treilea mariaj? Cât de bine vă înțelegeți tu și Robert?

-Sunt la a treia nuntă. așa e! Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. Dar la mine, va fi ultima. Mi-am promis solem și am luat decizia asta chiar înainte să mă mărit a treia oară. M-am marturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!

„Cel mai mult așteaptă fi-miu nunta mea!”

Click!:- Ai pregătit rochia de mireasă, lista cu invitații e gata? Locul de desfășurare se știe?

-Rochia de mireasă este stabilită. Am modelul. Se ocupă prietenul meu Florin Burescu. Va fi o rochie frumoasă, simplă, super drăguță, mai mult nu vă spun. Eu am fost mireasă deja de două ori, am avut toate modelele de rochii, și sirenă, și prințesă. E pregătit tot, nunta va fi în București, la un restaurant select. Vor veni și vor cânta toți colegii mei.

Click!:-Cum se înțelege fiul tău cu viitorul tată vitreg?

- Cel mai mult așteaptă fi-miu nunta mea. Mi-a zis:„Mami, te măriți, abia aștept vreau și eu să vin la nuntă!” „Da! Te pun cavaler de onoare!” E super încântat de ideea aceasta. El niciodată nu a avut o problemă cu bărbații din viața mea. Și ei au fost ok cu el, de ce să mânii pe Dumnezeu?

E destul de deschis, un copil care a crescut foarte bine. Tatăl lui și bunicii au fost lângă el mai mult ca mine, e adevărat, dar încerc și eu să fiu alături de el cât pot de mult. Toată lumea mă întreabă de ce nu-l aduc lângă mine, la București?! El stă la bunici, la Târgu Jiu, are 13 ani, e la vârsta adolescenței, o vârstă cu probleme. Eu cred, însă ,că acolo este cu mult mai ferit de pericolele din Capitală.

Click!: -Iți mai dorești copii?

-Da, cu siguranță, că ne mai dorim. Acum ce-o vrea Dumnezeu!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net