Maria Constantin, dezvăluiri intime la doi ani de la moartea lui Marcel Toader. Ce le-a distrus mariajul

Ultima actualizare:

Maria Constantin a făcut mai multe destăinuiri la ”Detectorul de minciuni”, emisiunea online moderată de Oana Radu. Cântăreața a mărturisit că a plecat doar cu hainele de pe ea din casa lui Marcel Toader și că i-a lăsat acestuia bani, pentru că știa că se descurcă foarte greu. Recunoaște că a primit o palmă de la un bărbat și că s-a căsătorit prea devreme, la 20 de ani.

Maria Constantin și Marcel Toader. Foto: Click!
Maria Constantin și Marcel Toader. Foto: Click!

Întrebată fiind dacă e un avantaj că este o femeie frumoasă, ea a răspuns că frumusețea i-a adus multă invidie și că multă lume le percepe pe femeile de la tv ca fiind ușoare.

Nu e un avantaj, stârnești și foarte multă invidie, mai ales din partea femeilor…De asemenea, stârnești și multă inferioritate, dar ești percepută și ca fiind o femeie de moravuri ușoare. Pentru că, în general, femeile frumoase și femeile care apar la televizor… bine, având și antecedentele mele... cumva, două căsnicii eșuate la activ, o să zică lumea, asta a umblat cu ăla…Ori, nu e chiar așa! Dacă e să le analizez... Într-o zi, chiar am stat și m-am gândit, la urmă nu sunt ca alte femei în România, care nu sunt la fel de frumoase și, totuși, au avut vreo 5 cănicii la activ și nu le mai judecă nimeni… și au imagine perfectă, impecabilă”, a declarat Maria Constantin.

Solista de folclor s-a căsătorit la prima relație, fără să fie pregătită pentru un mariaj, la numai 20 de ani, cu solistul Ciprian Tapotă. Cântăreața susține că ea este cea care a părăsit bărbații și nu invers și că nu obișnuiește să controleze telefonul iubitului ei. "De câte ori am pus punct unei relații, eu am fost cea care am dat papucii”, susține ea. A recunoscut că a primit numeroase propuneri indecente, dar că nu le-ar fi dat curs.

Maria Constantin: "În care iubesc nu există altcineva"

Despre colaborarea cu Vulpița, Maria Constantin susține că ea nu se uită la televizor și că nu cunoștea personajele. Și atunci când i s-a propus să colaboreze cu Vulpița și cu Viorel (n.r. personaje devenite celebre la Acces Direct) i s-a spus că este vorba despre un caz social… ”Nu am câștigat niciun ban de pe melodia asta, doar că s-a uitat lumea și a avut foarte multe vizualizări”, spune ea. Totuși, susține că multă lume îi mai scrie să mai facă o piesă alături de aceștia.

Tot la ”Detectorul de minciuni”, Maria Constantin a spus că a fost olimpică la flaut, dar pentru asta nu a avut copilărie. ”Orele de studiu nu mi le va da nimeni înapoi. Am fost olimpică pe țară la flaut. Eu nu am avut copilărie, nu am avut adolescență...”, susține aceasta.

Întrebată dacă a fost înșelată și dacă este o femeie fidelă, Maria Constantin a afirmat, cu tărie: ”Da. În momentul în care iubesc nu există altcineva. Dacă relația s-a terminat, cu siguranță am mers către o altă direcție. Am fost înșelată la greu!”.

Ce s-a întâmplat în căsnicia ei după "Ferma vedetelor

Despre Marcel Toader, cel de-al doilea soț al ei, aceasta spune că el a întors multe lucruri împotriva ei la divorț, prezentând lucrurile despre ea, într-un mod greșit.

I-am povestit despre o relație din trecut. Și atunci acea relație și acea poveste, el a transpus-o în prezent. Lucrurile erau adevărate, dar ele s-au întâmplat până să îl cunosc pe fostul meu soț. Eu i le-am povestit prin prisma faptului că aveau cunoștinte comune și am zis că trebuie să fiu sinceră", susține Maria Constantin, care a făcut referire la un episod în care s-a iubit cu actualul soț al unei colege de breaslă.

După participarea la un show tv de maximă audiență, de la ProTV, Maria Constantin susține că relația ei cu Marcel Toader s-a deteriorat (n.r. Ferma Vedetelor). ”Am am avut o perioadă foarte proastă. Îmi murise tatăl, nu-mi doream să plec de acolo, că vin acasă și erau gândurile, problemele… Nu am reușit să plâng după moartea tatălui meu, era ceva ce țineam în mine. Lucrul acesta a dăunat relației, m-a degradat pe mine sentimental. Nu mai vedeam fericire, mi se părea că totul se întâmplă fără niciun scop: El ieșise mai repede din show că mă simt mult mai bine singură, liberă. Apoi lucrurile le-am văzut altfel, ca și cum mă îngrădea să fac anumite chestii și mi-am dat seama că nu este o iubire, ci o dependență”, susține Maria Constantin.

Câți bani i-a lăsat Maria lui Marcel când a plecat din casa lui

Cântăreața a mai mărturisit că Marcel Toader se descurca foarte greu cu banii și că trăiau din evenimentele la care cânta ea, în ciuda faptului că el era prezentat peste tot drept un om de afaceri. Recunoaște că a câștigat notorietate alături de cel de-al doilea soț, dar crede că și ea a avut o contribuție, dar și că, atunci când a plecat din casa lui, i-a lăsat 3000 de lei din banii ei.

Noi trăiam efectiv din evenimentele pe care eu le aveam. Într-adevăr, foarte multe relații le avea el, unde aveam intrările… Este adevărat că am câștigat notorietate, dar dacă nu eram talentată… Când un om nu are talent și nu este telegenic și nu are nici măcar ceva de spus, atunci nu îl poți promova. Marcel Toader m-a ajutat în proporție de 50%, dar nu m-a ajutat material sau cu munca pe care o depuneam, nu m-a ajutat să-mi dea vreo sumă de bani. Ba, din contră. Când eu am plecat pe data de 31 iulie, vreau să spun că aveam 6000 în contul firmei. Am scos jumătate pentru el, jumătate am păstrat eu. Eu investisem în acel apartament. Am cumpărat mobila, am cumpărat covoare… am renovat, am făcut absolut tot și apoi, la tv, văd că se spune că nu am făcut nimic, că am luat toți banii. Nu știu care bani… Nu știu dacă eram obligată să las, dar am lăsat pentru că știam că se descurcă foarte greu cu banii. Nu greu, foarte greu. Avea datorii foarte mari. Am încercat să-l ajut, dar eu efectiv nu mai puteam sufletește să stau, nu din alt punct de vedere. Pentru mine datoriile nu sunt o problemă”, pretinde Maria Constantin.

Aceasta a mai explicat că nu s-a ales cu nimic după nicio relație din care a plecat. ”Din toate relațiile am plecat cu 0 lei, 0 bani, poate decât cu hainele de pe mine, pentru că știu că sunt o femeie puternică, știu că am o carieră… Tot timpul am fost independentă. Da, uite, tocmai acum am reușit să îmi cumpăr un amărât de apartament și o mașină, pentru că pe mine nu m-au interesat lucrurile acestea și am pierdut mașini, case, nici nu mai contează ce am pierdut. Pentru mine a fost foarte important, ca și artist, să pot crea, să fiu ok, să fiu liniștită”, a mai mărturisit cântăreața de muzică populară.

Maria Constantin a mai mărturisit că a primit o palmă de la un bărbat și că a trecut peste acest lucru.

Susține că nu a cunoscut-o personal pe fosta soție a lui Marcel Toader, pe Gabriela Cristea, și a explicat cum i s-a cerut să își dea cu părerea despre aceasta la tv, deși ea a spus clar că nu o știe personal. ”Niciodată nu m-am întâlnit cu această doamnă. Am fost invitată la o emisiune și întrebarea era așa, să spun trei lucruri negative despre ea. Am precizat că nu o cunosc. Îmi amintesc că am spus că mi s-a părut din ce am văzut eu, că s-a îngrășat...”, afirmă ea.

A lăsat copilul în grija primului soț: "Acolo știu că este crescut bine"

Maria Constantin a mai spus că nu regretă niciuna dintre căsnicii, chiar dacă știe că a făcut pasul cel mare de prea tinerică… Nu se consideră că este cea mai bună mamă, pentru că având meseria pe care o are nu poate sta tot timpul cu fiul ei. A decis ca acesta să rămână la primul soț, întrucât acolo este bine îngrijit. Totuși, la divorț, ea își luase inițial copilul cu ea, însă acesta era prea mic, la 3 ani și jumătate, și nu s-a adaptat nici la Târgu Jiu, nici la Vâlcea, unde se mutase.

Avea 3 ani și jumătate. Pe 12 martie, de ziua mea de naștere, am depus divorțul. Eu eram nenorocită, am destrămat familia, pentru că nu mai eram ok după 7 ani de căsnicie. Am decis să pun punct pentru că nu am vrut să vadă fiul meu că sunt tristă, că mami nu mai e fericită cu tati. Am considerat un lucru negativ pentru creșterea lui… Copilul își dorește la mine, dar eu fiind plecată, m-am gândit să nu fie educația copilului meu greșită. Acolo știu că este crescut bine, iubit, iar copilul meu a înțeles acest lucru. Și dacă l-aș lua în București, tot nu ar fi lângă mine. Eu sunt plecată peste tot în țară”, a mai povestit aceasta.

Maria Constantin s-a căsătorit la numai 20 de ani cu Ciprian Tapotă, cu care are un băiețel. A divorțat după 7 ani. S-a căsătorit ulterior cu Marcel Toader, dar a divorțat și de acesta, după numai doi ani de zile, în ianuarie 2018. Marcel Toader a murit în august 2019. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net