Ferma Vedetelor: sexul cu Marcel Toader a salvat-o pe Maria la duel

Ultima actualizare:

    Maria şi Marcel au făcut sex la Ferma Vedetelor, după 3 săptămâni de abstinenţă Foto: captură Pro Tv
Maria şi Marcel au făcut sex la Ferma Vedetelor, după 3 săptămâni de abstinenţă Foto: captură Pro Tv

La ''Ferma Vedetelor'' din Cipru încep să se strângă rândurile printre concurenţi. Miercuri seară (9 martie), Saveta Bogdan a părăsit competiţia, după ce a fost învinsă la duel de Maria Constantin. Blondina a câştigat detaşat cele două probe, mai ales că, în urmă cu doar o zi, a avut parte de intimitate cu soţul ei, Marcel Toader, după 3 săptămâni de la intrarea în show.

Maria Constantin a reuşit, miercuri seară (9 martie), să câştige duelul cu Saveta Bogdan, ea reuşind astfel să-şi păstreze locul la ''Ferma Vedetelor''. Principalul motiv pentru care şi-a dorit cu ardoare să rămână în competiţie a fost Marcel Toader, partenerul ei de viaţă, cu care a făcut sex în urmă cu o zi.

Ferma Vedetelor 2016: au făcut sex în camera servitorilor

După 3 săptămâni de la intrarea în competiţie, Maria Constantin şi Marcel Toader au dat frâu liber pasiunii şi au făcut sex fără nicio reţinere. Cei doi s-au abţinut cu greu de la provocările sexuale, mai ales că nu au apucat să profite de luna de miere.

De mai multe ori, Maria a strigat că moare de dorul sexului, iar Marcel a rezistat cu greu privindu-şi soţia după perdeaua de la duş. Inevitabilul s-a produs marţi seară (8 martie), când cei doi au avut parte de un strop de intimitate, deşi au dormitorul comun cu ceilalţi concurenţi.

Maria şi Toader nu au mai ţinut cont de camerele de luat vederi de la ''Ferma Vedetelor'' şi s-au iubit sub pătură, în camera servitorilor. Dacă în imaginile de pe camerele de filmat nu s-a văzut mai nimic, doar mişcări lascive, microfoanele instalate au înregistrat sunetele din timpul amorului.

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net