Fiul lui Marcel Toader, adevărul despre datoriile tatălui. Apelul pe care îl face către Gabriela Cristea

Ultima actualizare:

    Maximilian Toader, alături de tatăl său, Marcel Toaderfoto: arhivă personală
Maximilian Toader, alături de tatăl său, Marcel Toaderfoto: arhivă personală

Au trecut doi ani de la moartea subită a afaceristului Marcel Toader, iar Maxilimilian, fiul lui, se chinuie încă să acopere datoriile lăsate în urmă de tatăl său. Maximilian o somează public pe Gabriela Cristea, una dintre cele șase soții ale lui Marcel Toader, să dea înapoi mașina pe care încă o deține și care este cumpărată pe firma afaceristului, decedat în 2019.

După moartea lui Marcel Toader, fiul său, Maximilian, a rămas cu datorii imense, care însumau 170.000 de euro. Maximilian Toader (24 de ani) a reuşit să vândă apartamentul din Capitală, unde a locuit tatăl său, situat pe strada Ion Brezoianu, înainte de pandemie. Cu suma obţinută, Toader jr. a acoperit datoriile acumulate pe firma “Bleu Ciel”, dar şi restanţele la întreţinere.Tânărul mai are la acest moment de acoperit aproximativ 30.000 de euro, cumulând restul datoriilor rămase după moartea tatălui său.

Max Toader: "În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro"

Maximilian a somat-o în mod public pe fosta soție a lui Marcel Toader, Gabriela Cristea, să dea înapoi mașina pe care o deține de mai mulți ani și care a fost cumpărată pe una dintre firmele defunctului. "Tata m-a ferit de problemele financiare cât a trăit. După ce el nu a mai fost a trebuit să despic eu firul în patru. În momentul când a murit avea datorii de 170.000 de euro. Am vândut apartamentul în martie. Au mai rămas de dat 30.000 de euro. A mai rămas și o mașină, care e cumpărată pe una dintre firmele lui și care e în posesia fostei soții, Gabriela Cristea. Ea trebuie să dea mașina înapoi. Mi-au cerut la succesiune toate actele de divorț, de la cele șase căsnicii ale tatălui meu”, a declarat Maximilian la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea, procese pe bandă rulantă cu Marcel Toader

Gabriela Cristea, una dintre cele șase soții ale lui Marcel Toader, nu l-a mai avut deloc la inimă pe afacerist după divorț. Prezentatoarea tv l-a acuzat pe fostul ei soț că i-a furat din bani și, drept urmare, nici măcar nu a mers la înmormântarea acestuia. La aproape doi ani de la moartea lui Toader, Gabriela Cristea este chemată să predea cheile autoturismului său, marca Volvo, înregistrat pe numele firmei lui Marcel Toader. Societatea este în acest moment în insolvență, iar lichidatorul judiciar i-a deschis o acțiune civilă Gabrielei Cristea, prin care este somată să predea autoturismul pe care-l are în folosință. În cazul în care nu există posibilitatea predării mașinii, Cristea va trebui să achite contravaloarea ei: 42.500 de euro. Aceasta este suma care apare pe factura mașinii, la data la care aceasta a fost achiziționată, adică în anul 2009.

Gabriela Cristea și Marcel Toader s-au căsătorit în 2008, însă, după o relație de 5 ani, aceștia și-au spus oficial adio, printr-un divorț cu scandal, ce a avut loc în 2013. Cristea s-a judecat ani de zile cu firma fostului soț, pe care l-a acuzat că i-a umblat în conturi fără acordul ei și că i-ar fi scos de acolo în jur de 400.000 de euro, bani pe care i-a mutat în contul societății sale. Deși susținea că are dovezi în acest sens, Gabriela Cristea nu și-a putut recupera banii, pentru că societatea și-a declarat insolvența, iar procesul a fost suspendat.


    Gabriela Cristea și mașina Volvo, la care face referire maximilian Toaderfoto: Click!
Gabriela Cristea și mașina Volvo, la care face referire maximilian Toaderfoto: Click!

Marcel Toader a murit pe 3 august 2019

Marcel Toader a murit, la 56 de ani, în urma unui infarct pe 3 august 2019. Fiul acestuia a povestit, în premieră, cum a primit vestea devastatoare a morții tatălui său. „Șocul a fost foarte mare. Am primit un telefon că a făcut infarct. Am plecat imediat spre el. Am văzut o mașină de salvare pe drum și apoi una de poliție la poartă. Polițistul mi-a zis: sunteți fiul lui? Condoleanțe! Nu am plâns, nu am râs de nervi, m-am blocat pur și simplu. Am intrat în curte, l-am văzut acolo și mă uitam la el, și nu aveam nici o reacție. Aveam doar niște voci în cap. M-am trezit când a zis Johnny cine o anunță pe mama lui?”, a povestit Maximilian Toader.

Ce face acum fiul lui Marcel Toader: “Recondiționez mașini vechi”

După ce a renunțat la rugby din cauza unei accidentări, fiul lui Marcel Toader și-a făcut, mai nou, o afacere dintr-o pasiune mai veche. „Mi-am făcut inițial o firmă de organizare de evenimente cu un fost prieten de-al lui tata. A venit însă pandemia și nu am mai apucat să organizăm decât un eveniment. Mai nou, recondiționez mașini vechi, scot bani frumoși din asta, e o pasiune mai veche de-a mea. Mi-am deschis și o firmă împreună cu tata înainte să moară,de reconstrucție a piscinelor”, a mai spus acesta.

Marcel Toader a avut șase neveste

Marcel Toader a murit în urma unui infarct pe 3 august 2019 și este înmormântat în localitatea Cumpăna, din judeţul Constanţa, acolo unde locuieşte mama omului de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenţiei din cauza numeroaselor sale căsnicii şi divorţuri, şase la număr, printre care s-au numărat fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea, cântăreaţa Anamaria Ferenţ, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea şi solista de muzică populară Maria Constantin. Pe prima soţie, Raluca, a cunoscut-o în Franţa şi cu ea a avut singurul copil: pe Maximilian (24 de ani). Marcel Toader mai fost căsătorit cu Diana Ghenu (soţia numărul 3), fiica primarului din comuna Berceni, Ilfov.

Citește și:

EXCLUSIV Fiul lui Marcel Toader, mărturisiri tulburătoare de ziua tatălui său: “Am achitat aproape toate datoriile!”

Marcel Toader a murit certat cu toate cele 6 femei pe care le-a iubit. Uite câte probleme a avut cu nevestele!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net