Reacția Gabrielei Cristea după ce Maria Constantin a făcut-o “grasă" și "rea”

18 martie 2021
image
Gabriela Cristea

Prezentă ieri la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, de la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Maria Constantin a șocat făcând o serie de declarații jignitoare la adresa Gabrielei Cristea, cea de-a cincea nevastă a fostului ei soț, Marcel Toader. Gabriela a răspuns discret acestor jigniri.

Pusă să numească trei defecte ale Gabrielei Cristea, Maria Constantin a răspuns extrem de nepotrivit, fără să se gândească la consecințe: ”Este cea de-a cincea nevastă, este grasă și Marcel spunea că este o femeie foarte rea”, a spus aceasta, în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.

Reacția Gabrielei Cristea după jignirile Mariei Constantin

Declarațiile celei de a șasea soții a lui Marcel Toader nu au avut darul să o deranjeze prea tare însă pe Gabriela Cristea. “Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puțin ce a spus. Am alte preocupări, e ziua fetiței mele. Nu este nici prima, nici ultima care a făcut și o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunț lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a declarat Gabriela Cristea, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

La rândul ei, Maria Constantin s-a arătat surprinsă de efectul declarațiilor sale, făcute în emisiunea lui Cătălin Măruță, încercând să dreagă cât de cât busuiocul. “Nu pot să cred că dintr-o simplă chestie a explodat așa cutremur în showbiz. Eu, ce am spus, am spus din spusele altora, eu nu o cunosc personal. Atât am apucat să zic, că a luat în greutate. Eu am spus că fostul soț asta îmi spunea despre ea, că e o femeie rea. Marcel îmi povestea deseori despre ea și nu numai despre ea!”, a mai declarat Maria Constantin.

image
Gabriela Cristea și Maria Constantin au fost căsătorite cu Marcel Toaderfoto: Instagram

Citește și:

Maria Constantin, jigniri nepermise la adresa Gabrielei Cristea: "Marcel spunea că este o femeie foarte rea"

Tavi Clonda și Gabriela Cristea își sărbătoresc fetița cea mică: "Nu am cuvinte să exprim ce simt"

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg