Maria Constantin, de nerecunoscut. Ce operații și-a făcut de când iubește din nou

Ultima actualizare:

Este schimbată, dar în bine. Click! îți spune ce operații și-a făcut și cum s-a schimbat Maria Constantin, de când a divorțat și iubește din nou. Avem imagini incredibile cu transformarea solistei de muzică populară.

Așa arăta Maria Constantin în 2016, înainte de operațiile estetice. Foto: Click!
Așa arăta Maria Constantin în 2016, înainte de operațiile estetice. Foto: Click!

Sâni mai mari, buze mai pline, sprâncene arcuite și un trup ca tras prin inel. Așa se prezintă, mai nou, Maria Constantin (35 de ani). "Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine", ne-a spus artista.

Mai frumoasă, mai fresh și deschisă spre noile tehnici de înfrumusețare. Așa a devenit Maria Constantin de când iubește din nou și este fericită alături de Robert Stoica. Luna aceasta, fanii ei au putut să o vadă cu noile îmbunătățiri la nivelul feței, pentru că a apelat la o procedură foarte la modă în rândul femeilor, și anume cea de conturare a sprâncenelor și a buzelor. Ambele costă în jur de 4000 de lei și sunt foarte utile, pentru că te scutesc de timpul pierdut în fața oglinzii, cu machiajul, și de banii pe care îi dai pe cosmetice, în special pe rujuri și creioane sau farduri pentru contur.

Maria Constantin, mulțumită de schimbările de la nivelul feței. Așa arată acum
Maria Constantin, mulțumită de schimbările de la nivelul feței. Așa arată acum

Intervenții estetice la buze și la sprâncene

"Da, sunt la modă aceste proceduri și toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale. Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar fond de ten. Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă, iar prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene. Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată", ne-a spus artista.

Anul trecut și-a pus silicoane

Anul trecut, în martie, de ziua ei, Maria și-a pus silicoane. Artista a optat pentru implanturi de 800 de mililitri, la medicul Pascal Dameh, şi este fericită că a făcut această intervenţie. “Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine”, ne-a povestit Maria Constantin anul trecut, după intervenție.

Așa arăta Maria Constantin pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader. Foto: Click!
Așa arăta Maria Constantin pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader. Foto: Click!

Și-a reparat dantura

Și dantura a intrat în vizorul medicului. Blondina superbă a apelat de curând la un stomatolog cunoscut pentru mici intervenții de igienizare și albire a dinților. Cu atâtea îmbunătățiri, Maria este mulțumită si se poate vedea lejer schimbarea în bine. Dacă e anul schimbărilor, nici autoturismul pe care-l conduce nu a scăpat "netunat". BMW-ul artistei a trecut și el prin câteva cosmetizări efectuate la un service auto. Rezultatul: mașina strălucitoare, pe măsura proprietarei!  

De aproape doi ani, Maria Constantin și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica, un tânăr cu 3 ani mai mic decât ea. Solista de folclor are la activ două căsnicii, una cu solistul Ciprian Capotă și una cu regretatul Marcel Toader.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net