EXCLUSIV Maria Constantin aruncă bomba: ”La anul ne vom căsători”. Tandrețuri cu iubitul, la prima petrecere de după pandemie

maria constantin si robert 0 jpeg
Maria Constantin și Robert Stoica sunt fericiți împreunăFotografii: Andreea Dancu

Maria Constantin este din nou fericită. Iubește și este iubită. De un an și jumătate, vedeta locuiește cu perechea sa, Robert Stoica, un bărbat cu trei ani mai mic decât ea, cu care nu s-a afișat până acum. Joi seară (3 iunie), aceasta a venit la brațul lui, la prima petrecere mondenă de după pandemie.

Îmbrăcați în alb, așa cum a fost stabilit dress codul de către organizatori, Maria (34 de ani) și Robert (31 de ani) și-au făcut apariția, joi seară, pe terasa unui local celebru de sushi din Capitală.

S-au aflat pe lista de invitați de onoare la aniversarea a 9 ani a salonului de înfrumusețare Sungate Solarium Studio, vizitat de multe vedete. Au ocupat o masă, alături de designer-ul Florin Burescu.

Deși nu au fost singuri, cei doi s-au comportat ca doi amorezi, de parcă toată lumea era a loc. Maria îl hrănea pe Robert, la propriu, au râs, au povestit. Semn că se simt tare bine împreună. ”Suntem fericiți, locuim împreună. Anul acesta nu, că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei, abia încep cântările, dar la anul ne vom căsători”, a declarat pentru Click! frumoasa blondină.

Robert Stoica, iubitul Mariei Constatin: ” O iubesc!”

Vedeta are un trup sculptat, pe care și l-a pus în valoare la ședința foto realizată de Florin, sub privirile atente ale iubitului. O admira. Maria a purtat la prima petrecere mondenă de după pandemie o pereche de pantaloni mulați, care i-au scos în evidență silueta, și un top la fel de strâmt. ”Este o femeie tare frumoasă, o iubesc”, ne-a spus, emoționat, Robert. Cei doi îndrăgostiți au petrecut alături de alte vedete până înainte de miezul nopții.

stanga
dreapta
andreea marin jpg jpeg
crina abrudan langa fata cu sushi pe ea jpg jpeg
fata sushi invitati jpg jpeg
isa fetita oanei roman jpg jpeg
maria constantin isi hraneste iubitul jpg jpeg
maria constantin si robert 0 jpg jpeg
invitati prima petrecere dupa pandemie 0 jpg jpeg

Andreea Marin a fost amfitrioana petrecerii

Ilinca Vandici, Crina Abrudan, Lora, Diana Bart, Adina Halas, Lora, Anda Adam, Francesca, Oana Roman au fost și ele prezente. Andreea Marin a fost amfitrioana evenimentului, îmbrăcată în alb, culoarea purității, din cap până în picioare. Pentru că petrecerea a avut loc pe terasă, invitații nu au fost nevoiți să poarte mască.

Citește și: 

Maria Constantin, primele poze cu noul iubit: „Locuim împreună de un an”

Maria Constantin, despre căsătoria cu noul iubit. “E sufletul meu pereche!”

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg