Ce trup de păpușă Barbie are Maria Constantin!

Ultima actualizare:

Pe data de 12 martie Maria Constantin a împlinit vârsta de 34 de ani. Arată ca o puștoaică, în ciuda faptului că este și mama unui băiat de 12 ani. Are o talie de păpușă Barbie, și culmea, nu are timp sa ajungă la sală.

Ce trup de păpușă Barbie are Maria Constantin!
Ce trup de păpușă Barbie are Maria Constantin!

Maria Constantin a trecut printr-o transformare extraordinară, iar cântăreața de muzică populară pare că devine din ce în ce mai atrăgătoare. Zillele trecute, solista a împlinit 35 de ani și s-a sărbătorit alături de partenerul ei mai tinerel. 

Citește și Maria Constantin, vacanță de vis în Egipt. Și-a etalat trupul de sirenă în costume de baie minuscule

Vedeta arată fenomenal și a mărturisit pentru Click!, secretele de îngrijire care i-au transformat trupul. Vedeta se menține cu masaj  tratamente corporale și are grijă la alimentație, dar, în mod surprinzător, nu face antrenamente la sala de fitness pentru că nu are timp. 

"Fac masaje balineze și mănânc din toate, dar cu grijă. Îmi place mâncarea, dar din păcate nu am timp de sală. Am slăbit greu, pot să spun că am făcut foamea, dar am ajuns la dimensiunile pe care mi le doream și acum sunt fericită că încap în hainele pe care le purtam înainte. ", ne-a spus artista.

Maria Constantin arată mai bine ca oricând la 35 de ani
Maria Constantin arată mai bine ca oricând la 35 de ani

De curând artista s-a întors dintr-o vacanță departe de țară, în Egipt, unde s-a bucurat de soare alături de jumătatea ei.  

Maria Constantin s-a sărbătorit cu iubitul

La scurt timp după ce a revenit din vacanța din Egipt, frumoasa artistă a dat o mare petrecere în care a sărbătorit nu numai ziua ei de naștere, dar și a iubitului și a viitorului tată socru. 

Citește și Maria Constantin petrece ca la nuntă de ziua iubitului tinerel! „Îl sărbătorim și pe tata socru!”

Maria Constantinescu a făcut un mare chef la un restaurant de lux, din Argeș, unde a avut peste 100 de invitați, printre care s-au aflat familia și prietenii. Artista, care a împlinit recent 35 de ani, l-a sărbătorit pe iubitul ei mai tinerel, care a făcut 32 de ani, dar și pe tatăl acestuia.  

Petrecerea s-a desfășurat ca o nuntă simbolică, cu un tort enorm și multă voie bună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net