Maria Constantin petrece ca la nuntă de ziua iubitului tinerel! „Îl sărbătorim și pe tata socru!”

#Exclusiv Click!

Nici nu s-a întors bine, bronzată toată, dintr-o vacanță romantică petrecută în Egipt, că Maria Constantin se pune pe petrecut, nu glumă! Solista, care anul viitor, în iulie, face a treia nuntă, își sărbătorește vineri, 15 aprilie, iubitul, dar și pe viitorul socru. Petrecerea are loc la un restaurant din Argeș, cu peste 100 de invitați!

Maria Constantin și iubitul, Robert Stoica, în vacanța din Egipt  Sursa Instagram
Maria Constantin și iubitul, Robert Stoica, în vacanța din Egipt Sursa Instagram

Maria Constantin a împlinit 35 de ani pe 12 martie, dar nu s-a serbat! Solista de muzică populară a așteptat să vină ziua iubitului ei, Robert Stoica, pentru a se aniversa cum se cuvine împreună.

"Suntem trei sărbătoriți la pachet!"

Robert va împlini pe 15 aprilie 32 de ani, fiind cu trei ani mai mic decât Maria, prilej cu care ce doi au pus la cale o mega petrecere la un restaurant din Argeș. Și unde mai pui că mai este un sărbătorit în zonă, și anume viitorul socru al solitsei, născut tot pe 15 aprilie.

Facem o petrecere mare, un grătar mare, la Argeș. Am comandat și tortul. Va veni foarte multă lume.Va fi ca o nuntă mai mică, avem invitate peste 100 de persoane. Practic, ne sărbătorim amândoi. E ziua și a viitorului meu socru, tot pe 15 aprilie. Suntem trei sărbătoriți la pachet. Facem o petrecere mare, pentru toți trei! Vine și mama. Facem la restaurantul unui prieten foarte bun”, a declarat solista, pentru Click!

„Sunt o femeie normală, gătesc, spăl!”

Maria Constantin se pregătește să-și pună pirostriile pentru a treia oară și crede că, de data aceasta, va fi pentru totdeauna. Solista a început să țină o dietă drastică, după ce luase câteva kilograme bune în greutate.

Nu mă cântăresc niciodată. Pâna pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele. După 30 de ani însă orice mănânci se pune. Luna trecută am ținut dietă drastică. Luasem câteva kilograme în plus.

Eu sunt genul de femeie normală, stau acasă, îmi place să gătesc, să mănânc, să spăl, fac de toate. Sunt obsedată de curățenie. Am tot făcut ba pâine de casă, o sarma, o salată de boeuf și s-au pus kilogramele. Și cum slabești? Foame direct! Ciugulesc ca vrăbiuța”, ne-a mai spus solista.

Maria Constantin și Robert Stoica au o relație de doi ani, de când solista s-a despărțit de fostul fotbalist Dacian Varga.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net