EXCLUSIV! Câte operații are Maria Constantin? „Ies nemachiată din casă!”

Maria Constantin arată trăznet la cei 35 de ani, pe care-i împlinește pe 12 martie! Este frumoasă de pică, însă cântăreața nu se ascunde după deget! Solista de muzică populară nu are nici o problemă să recunoască că este adepta intervențiilor estetice, de orice fel! Practic, în doi ani, artista a reușit să se transforme total cu ajutorul intervențiilor estetice, în care a investit bani frumoși.

Maria Constantin, transformată de operațiile estetice Sursa: Instagram
Maria Constantin, transformată de operațiile estetice Sursa: Instagram

Maria Constantin și-a pus silicoane în martie, 2021, chiar de ziua ei. Artista a optat pentru implanturi de 800 de mililitri. Drumurile la clinicile de înfrumusețare au devenit, din ce mai dese, în ultima perioadă.

Artista recunoaște că a ajuns în punctul să se înfometeze cu bună știință pentru silueta trasă prin inel, pe care o afișează în prezent.

A ajuns să se înfometeze! “Nu mă suport grasă!”

Secretul frumuseții este foamea! Luasem câteva kilograme în plus la un moment dat și lumea îmi spunea că acum arăți bine, ești cu forme. Mie nu-mi place cu forme. S-a pus pe aici pe colo câte un kilogram, și nu-mi mai plăcea de mine. Nu suport să fiu grasă! Mănânc sănătos pui de la mama, nu orice porcărie.

Cel mai mult am stat nemăncată vreo două zile! E dificil, dar te obinuiești. De altfel, postul negru e bun și pentru persoanele bolnave de cancer, pentru restartarea organismului. Bei doar apă!”, a declarat solista, pentru Click!

„Am față de copil la 35 de ani!”

Maria Constantin a făcut și o serie intervenții la nivelul feței. Are micropigmentare la sprâncene și la buze.

Nu sunt contra operațiilor estetice, mi-am și cut una, la sâni. Era o chestie de mulți ani, după sarcină s-au lăsat sânii. Mi-am pus silicoane, dar nu e nimic exagerat, nu-mi plac lucrurile exagerate.

Mă mențin să nu fac riduri, lumea spune că am față de copil la 35 de ani! Mi-am mai făcut micropigmentare la sprâncene și la buze. Nici nu mă mai dau cu ruj și buzele arată foarte bine. Arăt foarte bine și nemachiată! Așa și ies ziua din casă, când nu am concerte! Nu mi-e rușine să ies nemachiată pe stradă!”, ne-a mai spus solista.

Maria și iubitul ei, Robert Stoica, sunt impreună de doi ani Sursa: Instagram
Maria și iubitul ei, Robert Stoica, sunt impreună de doi ani Sursa: Instagram

Dă petrecere mare de ziua ei și a iubitului!

Cântăreața împlinește sâmbătă, 12 martie, 35 de ani. Nu va petrece acum, ci pe 15 aprilie, de ziua iubitului și a viitorului socru.

Facem o petrecere comună de ziua iubitului meu, pe 15 aprilie și cu tata socru, care este născut tot pe 15 aprilie. Suntem trei la pachet. Facem o petrecere mare, pentru toți trei! Undeva în Argeș. Vine și mama. Facem la restaurantul unui prieten, o să fie vreo sută de persoane”, ne-a mai spus Maria.

Maria Constantin trăiește o poveste de dragoste cu Robert Stoica, un tânăr cu trei mai mic decât ea. Cei doi se vor căsători anul viitor, în luna iulie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net