EXCLUSIV Maria Constantin amână nunta cu Robert Stoica: ”Sper ca a treia oară să fie cu noroc”

image
Maria Constantin și Robertfoto: Click!

Maria Constantin (34 de ani) stă, în sfârșit, bine cu dragostea! Soarele a ieșit pe strada frumoasei soliste de muzică populară de când l-a găsit pe iubitul ei, Robert Stoica. Cei doi amorezi sunt de nedespărțit, mai nou, și pe la evenimentele mondene.

Maria Constantin a primit și inelul de logodnă, anul trecut, însă nunta mai are de așteptat. Cei doi au anulat deocamdată planurile, din cauza pandemiei. „Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!

Maria Constantin, două căsnicii eșuate

Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, locuiesc împreună, iar relația lor merge ca pe roate. După două căsnicii terminate urât, cu scandal, Maria speră ca a treia oară să fie cu noroc „Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc! Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent!“, ne-a mai spus cântăreața.

Citește și:

Maria Constantin, despre căsătoria cu noul iubit. “E sufletul meu pereche!”

EXCLUSIV Maria Constantin aruncă bomba: ”La anul ne vom căsători”. Tandrețuri cu iubitul, la prima petrecere de după pandemie

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg