EXCLUSIV Maria Constantin şi iubitul, gestul care a dat de înţeles că fac nunta curând. Şi-au pus pe jar prietenii

Ultima actualizare:

Luna viitoare va avea loc o petrecere aniversară la dublu, în lumea showbizului. Maria Constantin și iubitul ei fac chef la Curtea de Argeș, cu o sută de persoane. Invitații i-au întrebat de ce nu fac nuntă, mai ales că meniul si tortul sunt la fel ca pentru un astfel de eveniment.

cub maria constantin animat gif

Niciodată nu a fost atât de liniștită și de fericită. Maria Constantin pare că înflorește pe zi ce trece, iar secretul ei este relația care o împlinește și a făcut-o să fie mai puternică. De doi ani se iubeste cu Robert Stoica, un bărbat originar din Curtea de Argeș, cu business-uri în domeniul imobiliar și deținător al unei pensiuni cochete în zona de origine, pe care l-a cunoscut la un eveniment, într-un moment în care avea nevoie de un bărbat adevărat și un sprijin moral necondiționat în viața ei.

Iată că în prezent se gândesc la o familie și vor să aibă un viitor frumos în doi. Până își vor pune planurile în acțiune, Maria și Robert pun de o petrecere care va fi asemănătoare cu o nuntă. Cei doi porumbei își serbează zilele de naștere împreună, chiar dacă sunt născuți în zile diferite. Maria a împlinit 35 de ani pe 12 martie, iar iubitul va împlini 33 de ani pe 15 aprilie, însă artista a decis să nu facă nimic sâmbăta care tocmai a trecut, ci se va ocupa să organizeze o petrecere fastuoasă pentru amândoi peste aproximativ o lună.

Maria Constantin şi iubitul fac petrecere cu 100 de invitaţi

Evenimentul va avea loc la Curtea de Argeș, acolo unde acesta deține o pensiune, și unde sunt invitate o sută de persoane. Prietenii chiar i-au întrebat de ce nu ar face și nunta în cazul acesta, având în vedere desfășurarea de forțe, meniul bogat și tortul imens cu care își vor răsfăța invitații.

"Da, ați aflat bine. Vrem să facem un party mai mare pe 15 aprilie, de ziua lui Robert și ne serbăm împreună deși aniversările noastre sunt la o lună distanță. A trecut pandemia și am zis să marcăm cu un chef mai deosebit la care am invitat toți prietenii. Vom face totul la Curtea de Argeș, unde Robert are o pensiune, ne vor fi alături prietenii, familiile, și ne vom simți bine. Vom avea un tort mare, tot atunci va fi și ziua tatălui lui Robert, deci se va lăsa cu fast. Da, ne-a mai întrebat cineva de ce nu facem nunta dacă tot ne-am pus în plan asta, întrebare care ne-a dat de gândit...dar, deocamdată ne aniversăm. Nunta o să fie altceva, mult mai special", a declarat pentru Click! Maria Constantin.

Până atunci, Maria se concentrează pe agenda concertistică de anul acesta, dar și pe promovarea piesei "Bălăioarele" pe care a lansat-o de curând și care deja are succes. "Nu ne-am plâns nici în pandemie de spectacole, am avut activitate, însă anul acesta ne luăm revanșa pentru cei doi ani de pandemie. Vor fi multe evenimente, atât în țară cât și peste hotare", ne-a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin l-a remarcat pe Robert la un eveniment

În urma cu doi ani, Maria Constantin l-a cunoscut pe Robert la un eveniment, însă tatonările s-au făcut după. Între ei a fost dragoste la prima vedere și iată că în prezent sentimentele se pastreazla fel de puternice.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult', a spus Maria într-o emisiune.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net