Maria Constantin, vacanță de vis în Egipt. Și-a etalat trupul de sirenă în costume de baie minuscule

Săptămâna trecută, Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, s-au întors dintr-o vacanță de vis, pe tărâmuri calde. Cei doi au ales Egiptul, mai precis Hurghada, și au făcut plajă în cele mai tari resorturi de lux. Au făcut plajă,  snorkeling și au fost în safari. Artista și-a etalat trupul de zeiță în costume de plajă super colorate.

maria constantin png
Maria Constantin s-a relaxat în Egipt foto: Instagram

Este pentru a doua oara când alege aceeași țară pentru vacanță. Maria Constantin a plecat cu iubitul ei, Robert Stoica, în țara faraonilor, a zeilor. Mai precis, în Egipt, în cea mai mare stațiune de la Marea Roșie, Hurghada,  care este din ce în ce mai căutată de români datorită resorturilor de lux, opulenței, apei turcoaz și nisipului fin, dar și pentru serviciile pe care le oferă.

Maria și Robert au ales două resorturi foarte cunoscute printre turiști, unde au fost răsfățați din plin de către hotelieri. S-au bucurat de serviciile de spa, dar mai ales de soare și de bălăceală. În costume care mai de care colorate, artista și-a bronzat corpul sexy, tras prin inel. După cum se poate vedea, a slăbit cel puțin 5 kilograme iar acum are un corp de păpușa Barbie! Și-a pus în bagaj și rochii lungi, colorate, create de designerul Florin Burescu, în care a făcut ședințe foto superbe. Pozele pe care le-a postat pe rețelele de socializare au făcut furori.

stanga
dreapta
maria constantin iubit 3 png
maria constantin iubit 4 png
maria constantin png
maria constantin iubit png
maria constantin iubit 1 png

Maria și iubitul ei au combinat distracția de la piscină cu o escapadă la safari și snorkeling.

"A fost vacanța de care aveam cea mai mare nevoie. Am fost în Egipt și ne-a plăcut foarte mult, nu ne-am plictisit. Am găsit activități și distracții pline de adrenalină, precum și resorturi superbe datorită prietenei noastre Cristina Nae, care vinde prin agenția ei cele mai tari pachete de vacanță! O recomand! Am stat la plajă, am fost cu Robert în safari, am descoperit lumea subacvatică a Mării Roșii. Ne-am bucurat de tot ce înseamnă preparate delicioase din bucătăria egipteană. A fost o săptămână de vis și parcă prea scurtă. Când am văzut cât de frig este în țară, parcă îmi doresc să plec în altă vacanță", a spus Maria Constantin, pentru Click!.

stanga
dreapta
maria constantin 18 jpg
maria constantin 13 jpg
maria constantin 12 jpg
maria constantin 19 jpg
maria constantin 16 jpg
maria constantin 15 jpg
maria constantin 14 jpg
maria constantin 20 jpg
maria constantin 1 jpg
maria constantin 17 jpg
maria constantin robert milano jpg
maria constantin robert 2 jpg
maria constantin iubit robert jpg
maria constantin copy jpg
foto1 maria constantin copy jpeg
maria constantin png
maria constantin si robert 0 jpeg
maria constantin png
maria constantin jpeg
maria constantin (3) jpg

Maria și Robert au surprins apusul în Hurghada, de pe ATV-uri

Îmbrăcați în haine albe, cu ochelari de protecție, Maria și Robert s-au echipat pentru o experiență plină de adrenalină în deșert.

"Probabil cel mai frumos peisaj a fost cel în deșertul Hurghada. O minunăție de culori aprinse, soarele arzător în culori portocalii, iar noi îmbrăcați în alb. Un tablou perfect pentru o seară în Egipt. A fost o experiență  frumoasă, plină de adrenalină. Am condus  ATV-urile, ne-am bucurat apoi de o seară de spectacol Tanoura - un dans tradițional egiptean executat în mod tradițional doar de bărbați îmbrăcați în fuste multicolore,  și care presupune învârtirea cu  grație pe ritmul tobelor și al flautului. A fost un moment frumos", a mai spus Maria Constantin  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
image png
card ajutor jpg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
printul paul 1 jpeg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Alex Constantin
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
Cristina Vasiu
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg