Maria Constantin, vacanță de vis în Egipt. Și-a etalat trupul de sirenă în costume de baie minuscule

Săptămâna trecută, Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, s-au întors dintr-o vacanță de vis, pe tărâmuri calde. Cei doi au ales Egiptul, mai precis Hurghada, și au făcut plajă în cele mai tari resorturi de lux. Au făcut plajă,  snorkeling și au fost în safari. Artista și-a etalat trupul de zeiță în costume de plajă super colorate.

Maria Constantin s-a relaxat în Egipt foto: Instagram
Maria Constantin s-a relaxat în Egipt foto: Instagram

Este pentru a doua oara când alege aceeași țară pentru vacanță. Maria Constantin a plecat cu iubitul ei, Robert Stoica, în țara faraonilor, a zeilor. Mai precis, în Egipt, în cea mai mare stațiune de la Marea Roșie, Hurghada,  care este din ce în ce mai căutată de români datorită resorturilor de lux, opulenței, apei turcoaz și nisipului fin, dar și pentru serviciile pe care le oferă.

Maria și Robert au ales două resorturi foarte cunoscute printre turiști, unde au fost răsfățați din plin de către hotelieri. S-au bucurat de serviciile de spa, dar mai ales de soare și de bălăceală. În costume care mai de care colorate, artista și-a bronzat corpul sexy, tras prin inel. După cum se poate vedea, a slăbit cel puțin 5 kilograme iar acum are un corp de păpușa Barbie! Și-a pus în bagaj și rochii lungi, colorate, create de designerul Florin Burescu, în care a făcut ședințe foto superbe. Pozele pe care le-a postat pe rețelele de socializare au făcut furori.

Maria și iubitul ei au combinat distracția de la piscină cu o escapadă la safari și snorkeling.

"A fost vacanța de care aveam cea mai mare nevoie. Am fost în Egipt și ne-a plăcut foarte mult, nu ne-am plictisit. Am găsit activități și distracții pline de adrenalină, precum și resorturi superbe datorită prietenei noastre Cristina Nae, care vinde prin agenția ei cele mai tari pachete de vacanță! O recomand! Am stat la plajă, am fost cu Robert în safari, am descoperit lumea subacvatică a Mării Roșii. Ne-am bucurat de tot ce înseamnă preparate delicioase din bucătăria egipteană. A fost o săptămână de vis și parcă prea scurtă. Când am văzut cât de frig este în țară, parcă îmi doresc să plec în altă vacanță", a spus Maria Constantin, pentru Click!.

Maria și Robert au surprins apusul în Hurghada, de pe ATV-uri

Îmbrăcați în haine albe, cu ochelari de protecție, Maria și Robert s-au echipat pentru o experiență plină de adrenalină în deșert.

"Probabil cel mai frumos peisaj a fost cel în deșertul Hurghada. O minunăție de culori aprinse, soarele arzător în culori portocalii, iar noi îmbrăcați în alb. Un tablou perfect pentru o seară în Egipt. A fost o experiență  frumoasă, plină de adrenalină. Am condus  ATV-urile, ne-am bucurat apoi de o seară de spectacol Tanoura - un dans tradițional egiptean executat în mod tradițional doar de bărbați îmbrăcați în fuste multicolore,  și care presupune învârtirea cu  grație pe ritmul tobelor și al flautului. A fost un moment frumos", a mai spus Maria Constantin  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net