Jorge, jignit îngrozitor la Survivor România. Au ieșit scântei! Cum a reacționat vedeta

#Survivor România
Ultima actualizare:

Jorge s-a aflat în centrul unui moment foarte tenisonat la Survivor România 2023. Cântărețul a fost pus la zid de unul dintre Războinici, în cadrul consiliului de marți seară.

Jorge, jignit îngrozitor la Survivor România. Foto: Pro TV
Jorge, jignit îngrozitor la Survivor România. Foto: Pro TV

Jorge și unul dintre Războinici, Răzvan Danciu, au dispărut în prima ediție din noul sezon Survivor România. Cei doi au fost trimiși în exil, dar și-au făcut din nou apariția în al doilea episod al show-ului de la Pro TV.

Chiar dacă părea că s-au înțeles foarte bine în timpul petrecut împreună, se pare că între Jorge și Răzvan Danciu a izbucnit un conflict, iar în cadrul consiliului de nominalizare și-au aruncat cuvinte grele.

Jorge, în centrul unor acuzații grave la consiliul de la Survivor România

Totul a început în momentul în care Jorge a luat cuvântul în cadrul consiliului de nominalizare.

„La exil am înțeles vorba: mușcă mâna care te hrănește. Am fost prietenos cu Răzvan. I-am gătit, i-am dat pătura mea... și el mă înțeapă. M-a înțepat și-n prima zi, m-a înțepat și azi...M-a durut. Sper să-și dea seama că aceste intimidări nu își au rostul, mai ales că noi suntem în exil”, a precizat Jorge.

Vorbele vedetei din echipa Faimoșilor n-au fost deloc pe placul colegului din exil. Răzvan Stanciu n-a stat pe gânduri și l-a taxat imediat pe cântăreț.

„Jorge joacă două roluri total diferite. De față cu mine e altfel decât e acum. Ceea ce numește el că l-am înțepat este că am spus că Războincii sunt mult mai tari”, a precizat concurentul de la Survivor.

„La 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine”

Deranjat de faptul că Jorge l-a întrerupt în timpul explicațiilor, Răzvan Danciu a avut o replică foarte dură l-a adresa vedetei. „Efectiv, la 20 de ani demonstrez mai multă educație decât tine.”

„Eu știu că ai multă experiență decât de mine, dar tu nu faci decât să induci o părere greșită despre mine. Cred că mai mult îți faci rău ție”, a mai spus Războinicul.

Totodată, tânărul a precizat că este dezamăgit de Jorge și că obișnuia să îil aprecieze pe concurentul din echipa Faimoșilor.

Jorge și Răzvan se află în exil

Luni, 9 ianuarie 2023, telespectatorii au urmărit primul episod de la Survivor 2023. Cele două tabere s-au luptat pentru recompensă, Războinicii fiind cei care au ieșit învingători.

Ulterior, concurenții din ambele echipe au fost rugați să nominalizeze câte un coleg. Cei aleși au fost Jorge din echipa Faimoșilor și Răzvan din echipa Războinicilor, care au rămas în afara triburilor și au plecat în exil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net