Prima vedetă care vrea să plece acasă de la Survivor România: „Creierul meu a luat-o razna”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ziua a doua de la Survivor România a adus și primul moment complet neaștepat. În bătalia dintre Faimoși și Războinici, una dintre vedetele prezente în Republica Dominicană pare să nu se simtă foarte confortabil. Aceasta și-ar dori mai degrabă să fie acasă decât în luptă pentru premiul de 100.000 de dolari.

Prima vedetă care vrea să plece acasă de la Survivor România. Foto: Pro TV
Prima vedetă care vrea să plece acasă de la Survivor România. Foto: Pro TV

Luni, 9 ianuarie, a pornit la drum un nou sezon al competiției care are loc în Republica Dominicană. Show-ul de la Pro TV a început cu momente emoționante, dar și cu o probă de foc câștigată de Războinici.

La doar câteva ore de la acel moment, una dintre vedete a recunoscut că deja nu se mai regăsește în competiția difuzată la Pro TV.

„Creierul meu a luat-o razna. Am început să nu mă regăsesc, să nu mă simt la fel de bine ca și colegii mei. Am vrut să fiu singur. Nu mi-am dat seama ce a fost atât de rău...”, a declarat Gheboasa, în timpul emisiunii de marți, 10 ianuarie.

Ce probleme areGheboasă la Survivor România: „Nu mă regăsesc, nu-mi place deloc”

Gheboasă pare să fie afectat complet de startul competiției. Deși este doar a doua ediție a show-ului, vedeta de la Survivor România a recunoscut că îi este de dor de soția sa.

În plus, tânărul din Târgoviște încearcă să-și ajute echipa, dar recunoaște că stă foarte mult pe gânduri. Un alt factor decisiv în startul acesta ezitant îl reprezintă faptul că nu e obișnuit cu somnul în junglă, „genul ăsta de viață” și condițiile din Republica Dominicană.

„Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. Mă gândesc la nevasta mea. Am încercat să îmi ajut echipa, să nu creadă că îi trag în jos, dar stau foarte mult pe gânduri.

Nu știu ce e cu mine, nu mă înțeleg nici eu. Nu îmi place ideea că dorm într-o junglă, că sunt într-o pădure. Nu sunt obișnuit cu genul ăsta de viață. Nu mă regăsesc, nu-mi place deloc”, a dezvăluit el”, a precizat Gheboasa.

Ce spune Gheboasa înainte de a pleca la Survivor

Înainte de plecarea în Domini­cană, reporterii Click! s-au în­­tâl­­nit cu cu solistul Gheboasă. Prezent la pre­­­miera filmului „Romina, VTM”, unde are o apariţie de invitat special, concurentul de la Survivor ne-a spus ce-și dorește de anul 2023.

„Îmi doresc cât mai multe reuşite şi să dau cât mai multe hituri alături de toţi artiştii pe care îi iubesc. Să rup România în două cum am făcut-o de fiecare dată şi să nu dezamăgesc pe nimeni”, a spus tânărul de 21 de ani.

Cine participă la Survivor România

Ediția precedentă a fost câștigată de Alex Delea. Îndrăgitul concurent a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De această dată, alți 24 de concurenți au intrat în luptă pentru marele premiu. Iată cine participă la Survivor România:

  • Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 
  • Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net