Primele lacrimi la Survivor România 2023. Ce a pățit Vica Blochina

Ultima actualizare:

Vica Blochina a fost în centrul atenției în prima zi de la Survivor România 2023. Primele lacrimi nu s-au lăsat prea mult așteptate în cadrul celebrului show difuzat de Pro TV.

Primele lacrimi la Survivor România 2023. Ce a pățit Vica Blochina - Foto: Pro TV
Primele lacrimi la Survivor România 2023. Ce a pățit Vica Blochina - Foto: Pro TV

Luni, 9 ianuarie, Pro TV a difuzat primul episod din noul sezon al competiției care are loc în Republica Dominicană. La doar câteva clipe după ce participanții au ajuns în paradis, Survivor România a oferit primul moment emoționant.

Vica Blochina, primele lacrimi la Survivor România 2023

Printre cei 12 Faimoși se numără și Vica Blochina. În vârstă de 47 de ani, fosta balerină din Lituania a început concursul din Republica Dominicană cu lacrimi în ochi.

Vedeta a fost cuprinsă de emoții când a realizat cât de departe este copilul ei. Totodată, blondina e dornică să arate că poți fi bun la orice vârstă.

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vâsrsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții", a spus Vica Blochina, pe plaja din Dominicană, în momentul în care s-a prezentat în fața coechipierilor și adversarilor.

Ce spunea Vica înainte de competiție

„Am vazut episoadele după ce am semnat și am zis: nu mai vreau să merg! Tu ai văzut vreo femeie normală la vârsta mea să meargă la Survivor. Este prima oară în viața mea după ce am semnat mă stresez pentru că îmie frică de foarte multe lucruri”, a precizat Vica Blochina înainte să plece la Survivor România 2023. 

Ce vedete mai participă la Survivor România

Cei 12 Faimoși Survivor România 2023 au fost anunțați într-o ediție specială difuzată pe Voyo. Pe lângă Vica Blochina, vedetele care luptă în Dominicană sunt: Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC (Vlad Munteanu), Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Gheboasă!    

„Pe canapea toți suntem foarte buni. Când mă gândesc la Dominicană pentru mine înseamnă party, all inclusive, acum va fi altă viață. O să dorm în training. Nu o să am nici cămăși, nici sacouri, voi fi eu cum m-a făcut mama.

Am intrat la îngrășare ca să am depozitare înainte să plec în Dominicană. Sunt obișnuit din copilărie, iarna tremuram în casă, vara aveam 30-40 de grade în casă”, a spus Jorge înainte de startul competiției.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net