Vica Blochina, scandal cu administratorul de bloc: „O mincinoasă, am pagubă de 10.000 de euro”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vica Blochina e foc și pară! Lituaniencei i s-au furat din boxă bunuri în valoare de 10.000 de euro, motiv pentru care a apelat la Poliție ca să i se facă dreptate! Din păcate, nici până acum, fosta amantă a lui Pițurcă nu a reușit să-și recupereze bunurile! A rămas și fără cauciucuri de iarnă!

Vica Blochina o ține tot într-un scandal cu administratorii blocului în care locuiește în buricul Capitalei. Blonda a preluat apartamentul cu tot cu datorii la întreținere încă de când l-a primit cadou de la Victor Pițurcă și de atunci tot plătește din urmă datoriile.

Citește și: Vica Blochina, sărut pătimaș cu o femeie celebră, de ziua ei

Lituanianca a fost pe punctul să fie executată silit de mai multe ori! Tocmai când reușise să stingă toate datoriile, Vica s-a trezit păgubită de bunuri în valoare de 10.000 de euro, sustrase chiar de la boxa blocului în care își depozitase mai multe bunuri

Vedeta i-a acuzat pe administratorii blocului de furt și i-a reclamat la Poliție. Din păcate, nici până acum, blonda nu a intrat în posesia bunurilor sustrase. Culmea, a rămas și fără cauciucuri de iarnă!

Iată și: Vica Blochina nu iese din costumul de baie! Vedeta TV se distrează „pe lux”, în Mamaia

Vica Blochina: „Mi-au luat mobilă, parchet și cauciucuri!”

Administratora a spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate! 10.000 de euro pagubă! Mi-au luat mobila, parchet, cauciurile de la mașină.

S-au dus în boxă și mi-au luat tot! I-am făcut plângere la Poliție și ea minte! A fugit cu cauciucurile mele! Nu am recuperat nimic nici până acum! E o mincinoasă!, a declarat furioasă Vica, pentru Click !

În trecut, administrația imobilului a cerut evacuarea fostei balerine de la Melody pentru neplata cheltuielilor curente. Mai mult, asociația de proprietari a dat-o în judecată pe Vica Blochina pentru neachitarea datoriilor la întreținere. Între timp, blonda susține că a ajuns cu datoriile la zero și a intentat și proces penal pentru calomnie.

Ultima factură a fost de 32.000 de lei. Sunt bani foarte mulți. Eu sunt cu datoriile la 0 acum!”, a mai spus Vica.

Vica Blochina: „E o gașcă de doamne în etate, mai durdulii" 

Vica e în conflict de mai mulți cu ani președinta blocului în care locuiește. „E o gașcă de doamne în etate, mai durdulii, care au avut cu niscaiva funcții importante prin PSD! Această doamnă în etate din PSD, acum pensionară, are funcția de președinte al blocului și se crede încă stăpâna României. Ne amenință pe toți locatarii cu relațiile ei!

Administratorul complexului, Maria Nistor, s-a ales cu un dosar penal după ce a spart boxele complexului și a furat bunurile mai multor locatari. Avem înregistrarea audio când își recunoaște o parte din vină, depusă la secția 14 de Poliție. Vă rog să-mi înapoiați bunurile!”, a fost mesajul disperat al Vicăi.

Apartamentul este cadou de la Victor Pițurcă!

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă locuieşte într-un apartament de 100 de metri pătraţi, situat în centrul Capitalei. Locuinţa, care a costat în jur de 350.000 de euro, a fost primită cadou de la fostul selecționer al Naționalei, pe vremea când cei doi aveau o relație.

Vica Blochina a fost la un pas de a fi evacuată din apartament, în 2015, din cauza neplăţii întreţinerii. Asociaţia de proprietari a mai dat-o în judecată, și în 2017, atunci când a și recuperat 17.000 de euro de la Vica. Dansatoarea a mai fost pe punctul să fie executată silit şi în 2020, tot din cauza datoriilor imense acumulate la întreţinere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!