Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele: „A fost o presiune mare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vica Blochina a dat de belea la Splash, vedete la apă! Vedeta a fost pe punctul să-și spargă silicoanele, în urma unor sărituri complicate! Vica are acum sânii tumefiați și plini de vânătăi. 

Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele la Splash!
Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele la Splash!

Vica Blochina a avut mari probleme cu sânii la filmările pentru actuala ediție, Splash, vedeta la apă! După câteva sărituri foarte complicate, vedeta a fost la un pas să-i explodeze silicoanele la impactul cu apa. 

Interesant de citit și: Cum s-a transformat Vica Blochina după intervențiile estetice. A ajuns din nou pe mâna medicului!

Vica are acum sânii tumefiați și plini de vânătăi. Abia ieșită de la filmările, Vica a acordat câteva declarații în exclusivitate pentru Click!, despre ce s-a întâmplat cu sânii ei. 

Ups: Vica Blochina, executată silit pentru plata întreţinerii. Ce datorii uriaşe a acumulat

Toți ne-am învinețit!

„Mă bucur tare mult că m-am întors la Splash! Uitasem cât de greu și solicitant este. Ne-am antrenat 4 zile, iar pentru mine a fost o presiune destul de mare pentru că eu am frică de înălțime. 

Mie îmi este frică să mă uit în jos de pe balcon și stau la etajul 4. Antrenamentele au fost intense, iar antrenorii au fost răbdători cu noi. Chiar este mult, mult mai greu decât pare.  Am avut niște colegi minunați, ne-am susținut unii pe alții și am reușit să facem lucruri mișto. Abia aștept să vedeți ce s-a întâmplat și cine a fost cel mai curajos.

Iată și: Vica Blochina, petreceri private cu Becali, Năstase şi Tăriceanu. „Am luat-o cu Rolls Royce-ul din Gara de Nord. A urcat cu genţile de rafie în maşină"

Chiar dacă eu sunt o fire sportivă, în apă nu este atât de ușor ca pe uscat. Am făcut câteva sărituri, mi-am dorit să fac ceva spectaculos și sunt foarte fericită că am reușit.”,a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Click!.

Blondina, care arată spectaculos în costum de baie și are un corp de braziliancă nu ucraineancă, a explicat cum a reușit să se umple de vânătăi pe sâni. 

Mai citește și: Vica Blochina, confesiune în lacrimi despre prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și Edan

Vica și-a învinețit rău de tot sânii la antrenamente!
Vica și-a învinețit rău de tot sânii la antrenamente!

„Este normal să te învinețești, doar dacă nu te antrenezi nu pățești asta. Toți ne-am ales cu vânătăi, pentru că nu suntem săritori. Apa nu este prietenoasă cu tine atunci când nu știi să sari corect. 

Știți că eu sunt perfecționistă și dacă intru într-un proiect vreau să fie cum trebuie. Am făcut mai multe sărituri și de la impactul cu apa mi s-a învinețit sânul”, a mai explicat vedeta, care a ținut să precizeze că acum se simte mai bine. 

Vezi și: Vica Blochina vrea să plece din România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul de la Victor Pițurcă

Cine mai concurează la “Splash”?

Splash! Vedete la apă, emisiunea difuzată la Antena 1 va reveni în curând cu un nou sezon, care se anunță unul cât se poate de fierbinte.

Printre concurenții care au filmat pentru noul sezon se mai numără: Laurette Attindehou, Maria Constantin, Irisa, surorile Ana și Monica Odagiu, Nick de la N& D, Bănel Nicoliță, Nick Casciaro, câștigător X Factor. Antrenamentele au început pe 7 iulie, la Bacău. 

Mai urmărește și: Vica Blochina, acuzații dureroase: «Nu am avut ce mânca atunci când eram gravidă. Piți nu m-a ajutat»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net