Vica Blochina, petreceri private cu Becali, Năstase şi Tăriceanu. „Am luat-o cu Rolls Royce-ul din Gara de Nord. A urcat cu genţile de rafie în maşină"

Ultima actualizare:

Vica Blochina a vorbit despre perioada în care a fost dansatoare la barul Melody din Bucureşti. Lituanianca a povestit cum la barul care se afla la subsolul cinematografului Patria veneau nume importante, dar şi că a fost curtată de bărbaţi cu bani. 

Vica Blochina a lucrat ca dansatoare la barul Melody foto: Instagram
Vica Blochina a lucrat ca dansatoare la barul Melody foto: Instagram

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță", unde a vorbit cu sinceritate despre perioada în care a lucrat ca dansatoare la Melody. Fosta balerină a povestit că barul din centrul Capitalei, care s-a închis în 2004, era un fel de Moulin Rouge, din Paris, unde veneau nume importante din afaceri şi politică. Ion Iliescu, Adrian Năstase, Gigi Becali, Viorel Cataramă, toţi au trecut pragul Melody. În plus, fetele angajate trebuiau să fie dansatoare sau balerine profesioniste. 

"Nu puteai să ajungi la Melody decât dacă erai dansatoare sau ballerina profesionistă. Era la fel ca la Moulin Rouge. Iliescu venea acolo. Prim-ministrul, Năstase, venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă. Au fost Tăriceanu, Gigi Becali, el nu avea masă în faţă pe vremea aia, avea masă în spate", a spus Vica Blochina.

Întrebată dacă au existat persoane importante care au curtat-o, Vica a recunoscut că au fost doi miniştri din acele vremuri, dar nu a dat nume. Ea a mai subliniat că nu a fost niciodată cu un bărbat sărac.

"Au fost doi miniştri. Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac. Dar nu am cerut niciodată nimic nimănui. Sărac înseamnă un bărbat care nu a realizat ceva în viaţă. Nu înţeleg un bărbat care te invită la masă şi plăteşti 50 50", a completat Vica Blochina. 

Mama ei, cu şacoşele de rafie în Rolls Royce

În plus, fosta amantă a lui Victor Piţurcă a mai povestit că în acele vremuri avea la dispoziţie o maşină scumpă, un Rolls Royce, iar mama ei, care venise cu şacoşe de rafie cu mâncare pentru fiica sa, a rămas uimită de automobil. 

"A venit mama din Lituania, cu genţi de rafie, din alea ca la ţară, a venit cu mâncare, a crezut că nu am. Ne-am dus cu Rolls Royce-ul la Gara de Nord să o luăm pe mama. Mama a coborât cu genţi de rafie, s-a urcat în Rolls", a spus Vica Blochina.

Vica Blochina l-a cunoscut pe Victor Piţurcă la Melody

Originară din Lituania, Vica Blochina s-a stabilit în România acum peste 20 de ani. Ea a lucrat ca balerină la Melody, unde l-a cunoscut pe Victor Piţurcă, pe când avea doar 20 de ani. Deşi între cei doi era o diferenţă de 19 ani, iar antrenorul era căsătorit, ei au avut o relaţie de 16 ani. În urma idilei a rezultat şi un băiat, Edan, care are 14 ani.

Vica s-a luptat pentru ca Piţurcă să îl recunoască legal pe Edan, dar acum băiatul se bucură de toată atenţia ambilor părinţi. În urmă cu câţiva ani, fosta balerină ne-a povestit că Edan stă mult la tatăl lui, iar Piţurcă este un tată devotat, care îşi iubeşte mult fiul. 

„Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu și Victor suntem părinți asumați care își iubesc foarte mult fiul și vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil. Este o relație doar despre el, nu despre mine și Pițurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că așa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Pițurcă îl iubește foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!”, ne-a declarat, acum ceva vreme, Vica Blochina.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net