Mașina Vicăi Blochina, lovită de o basculantă: «S-a urcat pe mine efectiv». Ce s-a întâmplat după accident

Ultima actualizare:

    Vica Blochina
Vica Blochina

Vica Blochina a trăit momente de coșmar în această dimineață! Bolidul vedetei a fost grav avariat în urma unui accident de circulație ce a avut loc în Capitală. Șoferul neatent al unei basculante aproape că a încălecat bolidul de fițe al blondinei.

Vica Blochina (46 de ani) a avut parte de un accident în trafic chiar la primele ore ale dimineții de vineri. Mașina de fițe a vedetei a fost acroșată în trafic de către șoferul unei basculante, care era neatent la volan din cauza că ar fi purtat conversații la telefon. Șoferul neatent i-a avariat grav autoturismul vedetei, în timp ce a trecut pe lângă ea. Furioasă, Vica Blochina a postat imediat pe Instagram un filmuleț edificator cu pagubele pe care i le-a produs șoferul autobasculantei, bolidului său. “Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris Vica Blochina, supărată, pe contul ei de Instagram. Până la urmă, vedeta s-a mai calmat și a ajuns la o amiabilă cu șoferul camionului. “Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut!”, a declarat blonda, pentru Cancan.ro, imediat după incidentul din trafic.


    Vica Blochina a arătat pe Instastory ce pagube are la mașinăfoto: Instagram
Vica Blochina a arătat pe Instastory ce pagube are la mașinăfoto: Instagram

Vica Blochina nu e la primul accident

Vica Blochina a mai fost victima unui alt accident de circulație în luna martie a acestui an. Atunci vedeta a ajuns și la spital, după ce a intrat într-o mașină cu bolidul ei de lux. Vica Blochina se afla la volanul mașinii sale iar, la un moment dat, vedetei i s-a făcut brusc rău și a leșinat. „Mi s-a făcut foarte rău, nu mai vedeam în fața ochilor. Și am tras pe dreapta. Am intrat în altă mașină. Am leșinat practic la volan. Și am rupt oglinda. Mașina este lovită”, a declarat atunci blonda, în exclusivitate, pentru Click!  Oamenii legii și o ambulanță s-au deplasat imediat la fața locului, iar vedeta a fost transportată de urgență la spital. Vica Blochina era amețită și i s-au acordat imediat îngrijiri medicale. Vedetei i s-au făcut atunci mai multe investigații medicale și i-a fost bandajat întreg piciorul. Mașina vedetei a fost și atunci grav avariată și a necesitat reparații.

Citește și:

FOTO Vica Blochina a făcut accident și a ajuns la spital: "Am leșinat la volan”

De ce a leșinat Vica Blochina la volan. „Nu am mai văzut nimic în fața ochilor!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net