Vica Blochina vrea să plece din România. Vedeta a scos la vânzare apartamentul de la Victor Pițurcă

7 decembrie 2021
vica blochina jpeg
Vica Blochina e hotărâtă să plece definitiv din Româniafoto: arhiva personală

Vica Blochina a făcut marele anunț: se mută din România definitv! Blonda a avut mari probleme cu banii pe pandemie. A fost dată, din nou, în judecată de Asociația de locatari din imobilul în care deține un apartament de lux, pentru datorii uriașe la întreținere, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Vica Blochina a ieșit public și a explicat că a rămas cu datorii uriașe la întreținere încă de pe vremea când a cumpărat apartamentul. Practic, apartamentul a fost primit cadou de Vica de la fostul ei amant, fostul selecționer Victor Pițurcă, care însă nu i-a achitat și datoriile la întreținere.

Vica Blochina: ”Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan”

Sătulă să se tot judece cu Asociația de locatari, Vica a decis să vândă apartamentul primit în dar de la tatăl fiului ei, Edan. „Eu mi-am scos deja apartamentul la vânzare. Are 150 de metri pătrați, patru camere și garaj cu două locuri. Îl dau cu 400.000 de euro. I-am fixat prețul. E situat central. Îmi doresc să mă mut din România! La anul mă mut în Statele Unite! Nu am vrut să plec până acum din cauza lui Edan, am vrut să-l pun pe picioare. Dar acum Edan e mare. Am afaceri noi cu gașca cu care tot plec prin vacanțe”, a declarat Vica Blochina, la Kanal D.

Vica a decis să mai păstreze încă o perioadă mașina pe care, zilele trecute, i-a șifonat-o un șofer imprudent în trafic. „A fost un an nefast pentru mine. Am avut de două ori accident cu mașina. Pe șoferul care m-a lovit ultima dată l-am iertat. M-a sunat șeful lui că-l dă afară. Nu am vrut să-i fac rău. M-am speriat foarte tare! Mașina o repar și o mai țin un an de zile până plec în America”, a mai spus blonda.

Citește și:

Vica Blochina îl regretă pe Victor Pițurcă? “E țiplă. Mi-a tresărit inimioara”. Uite cum se menține Piți la 64 de ani!

florin calinescu png
Mădălina Ghenea, ca o divă autentică jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
iubit rihanna
cub lili sandu animat gif
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
delegatie romania stilisti moroccanoil eurovision 2 jpeg
cub theo rose animat gif