Nici nu zici că e din Lituania! Vica Blochina arată ca o braziliancă veritabilă. FOTO

12 iulie 2022 13:09   Vedete românești

Vica Blochina face furori cu trupul său apetisant și reușește să arate, pe zi ce trece, din ce în ce mai mult, cu o braziliancă. Vedeta este originară din Lituania, dar i-a înnebunit pe români, mai ales după ce și-a făcut intervenția mult visată și și-a injectat grăsime în posterior, acum trei ani.

Vica Blochina are 46 de ani, dar pare că a descoperit fântâna tinereții și că nu îmbătrânește! Într-adevăr, medicii esteticieni au meritul lor, dar și ea face eforturi mari pentru a arăta așa. Recent, vedeta a fost la filmările emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, unde a făcut un spectacol în toată regula.

Nu rata nici:  Vica Blochina, petreceri private cu Becali, Năstase şi Tăriceanu. „Am luat-o cu Rolls Royce-ul din Gara de Nord. A urcat cu genţile de rafie în maşină"

Focoasa blondină a purtat doar un body nude, strălucitor, și multe bijuterii care țipau „lux și opulență”, în nuanțe de auriu. Sandalele cu toc i-au pus în evidență picioarele extrem de tonifiate și să nu mai vorbim despre posteriorul ca de braziliancă, precedat de o talie de viespe. Nu e de mirare că bărbații roiau în jurul ei!

Vica Blochina, mai sexy ca niciodată, într-un body a la Madonna

Aproape 40.000 de persoane au apreciat filmarea postată de Vica pe contul personal de Instagram și mulți dintre internauți au decis chiar să o complimenteze pentru formele ravisante și look-ul demn de Moulin Rouge. Cine spune că femeile sunt răutăcioase, cu siguranță nu a verificat pagina vedetei, care a fost lăudată de multe dintre internautele sale pentru forma fizică de invidiat pe care o are.

S-ar putea să îți placă și: Vica Blochina, confesiune în lacrimi despre prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și Edan

„Aș vrea eu să arăt așa la vârsta ta! Bravo”, „Vica, eu te admir că nu bagi în seamă ce scriu toate frustratele și că nu încerci să arăți ca un schelet. Nici Marylin Monroe nu avea mărimea xxs la haine”, „Multe dintre cele care comentați urât de Vica Blochina v-ați dori să arătați ca ea. Femeia se îngrijește, face sport, masaj. Arată foarte bine, mai bine ca tinerele”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Vica Blochina le-a primit imediat de a postat filmarea sexy.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe din click.ro