Fiul Vicăi Blochina, Edan, s-a mutat definitiv în casa lui Victor Pițurcă

Ultima actualizare:

Vica Blochina a dezvăluit că fiul ei și al lui Victor Pițurcă s-a mutat definitiv acasă la antrenor. Ea a mai menționat că a intrat în depresie din această cauză.

image

Vica Blochina dezvăluit în emisiunea "Fiță cu Adiță" de pe Kanal D, că fiul ei, Edan, s-a mutat definitiv în casa tatălui său, Victor Pițurcă. 

Vica a povestit că plecare fiului ei în familia antrenorului a fost un motiv de depresie, deoarece, la început, nu înțelegea de ce Edan dă semne că nu mai vrea să se întoarcă la acasă.

De asemenea, Vica Blochina a menționat că a plâns mult la început și s-a gândit că poate nu a fost o mamă îndeajuns de bună pentru fiul ei. 

Cu timpul, Vica și-a dat seama că este firesc ca băiatul ei, de 14 ani, să simtă nevoia prezenței tatălui, motiv pentru care a acceptat situația, iar la momentul actual este fericită că lucrurile s-au întâmplat astfel.

Vedeta a amenționat că Edan se înțelege foarte bine cu întreaga familie a lui Pițurcă, mai ales cu fratele său vitreg, Alexandru.

Vica a mai adăugat că atunci când Edan era foarte mic, ea plângea pentru că își dorea ca fiul ei să aibă o relație mai apropiată cu tatăl, însă acum dorința i s-a împlinit. 

Vica Blochina a renunțat la bani ca Pițurcă să-l recunoască pe Edan

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă este una destul de controversată. Vica a avut o relație cu vestitul antrenor, chiar dacă acesta era însurat. Când Vica a dat naștere copilului, Pițurcă nu a dorit să-l recunoască. Antrenorul îi dădea Vicăi lunar 10.000 de euro pentru a păstra secret fiul ilegitim.

Vica Blochina a insistat că Edan are nevoie de un tată, deoarece își dorea cei doi să formeze o relație părinte-copil. Pițurcă a cedat, însă cu o singură condiție, Vica Blochina trebuia să renunțe la suma lunară de 10.000 de euro pentru o pensie alimentară mult mai mică, fapt pe care mama lui Edan l-a acceptat fără să stea pe gânduri. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg