Vica Blochina, acuzații dureroase: «Nu am avut ce mânca atunci când eram gravidă. Piți nu m-a ajutat»

15 noiembrie 2021
article img
Vica Blochina nu-l poate ierta pe Victor Pițurcă pentru că nu i-a fost alături pe vremea când era însărcinatăfoto: arhiva personală

16 ani a durat povestea de dragoste dintre Vica Blochina (46 de ani) și Victor Pițurcă (65 de ani). Din iubirea lor a rezultat Edan, un băiat acum în vârstă de 14 ani. Ani de zile Vica l-a târât prin tribunale pe fostul selecționer al României pentru pensia alimetară a fiului lor. În cele din urmă, Vica s-a ales cu un apartament primit cadou de la Victor Pițurcă, apartament la care blonda are restanțe la întreținere și acum.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Vica Blochina a deschis din nou cutia Pandorei și a aruncat cu acuzații la adresa lui Victor Pițurcă! Deși toată lumea s-ar fi așteptat ca fostul selecționer să-și țină iubita în puf din punct de vedere financiar, lucrurile au stat, se pare, cu totul altfel, mai ales când Vica era gravidă cu fiul lor, Edan!

“Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor. Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum“, a dezvăluit Vica Blochina, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro  TV.

article img
Vica Blochina și Victor Pițurcă au un fiu, Edan (14 ani)foto: arhiva personală

Vica Blochina: „Edan vrea să facă Sărbătorile la tatăl lui!”

Născută în Lituania, Vica Blochina locuieşte în România de mai bine de 20 de ani.Vica s-a afirmat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

La doar 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă, care pe atunci avea 39 de ani, chiar în localul în care lucra ca balerină. Frumoasa blondă i-a fost amantă vreme de 16 ani. Intrarea Vicăi Blochina în viața publică s-a produs pe fondul procesului de paternitate pe care fosta balerină i l-a intentat fostului selecţioner pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007.

În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic. „Acum Edan e mare, el vrea să facă la tatăl lui Sărbătorile, dar eu vreau să-l iau o lună cu mine în Thailanda, în decembrie. Negociem! Sunt foarte obosită și vreau să mă odihnesc. Eu când nu produc bani intru în depresie”, a mai spus Vica, la Pro TV.

Citește și:

Vica Blochina: «Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Am fost amanta lui 16 ani»

Ce trecut tulburător a avut Vica Blochina. «Am regretat că am făcut copilul cu omul acela»