Vica Blochina, confesiune în lacrimi despre prima întâlnire dintre Victor Pițurcă și Edan

Ultima actualizare:

Vica Blochina a povestit despre unul dintre cele mai delicate momente din viața sa. Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o legătură tensionată după despărțire, întrucât fostul antrenor nu dorea să-l recunoască oficial pe Edan, copilul lor. Vica a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire dintre copil și Victor Pițurcă, iar detaliile sunt, cu adevărat, emoționante.

image

În prezent, Victor Pițurcă și fiul său, Edan, au o relație bună, însă situația nu a fost dintotdeauna așa. Cu ani în urmă, fostul antrenor refuza să îl recunoască pe Edan și să plătească pensie alimentară. Vica Blochina a fost nevoită să îl convingă pe antrenor să accepte testul de paternitate și, astfel Pițurcă l-a întâlnit pentru prima oară pe fiul său.

Lituanianca a relatat că întâlnirea a fost una emoționantă și că micuțul i-a sărit în brațe lui Victor Pițurcă, deși nu îl mai văzuse niciodată. Vedeta a povestit că îi spunea mereu fiului că tatăl lui este ocupat, antrenând în alte țări, acesta fiind motivul pentru care nu are suficient timp pentru a-l cunoaște.

Vica Blochina, dezvăluire în lacrimi despre întâlnirea dintre Edan și Victor Pițurcă

Vica Blochina a mărturisit că atunci când l-a văzut pe Victor în curtea de la IML, copilul a alergat spre el și l-a îmbrățișat, întrebându-l de ce nu îl mai recunoaște. Potrivit relatării fostei balerine, toți cei prezenți au fost mișcați până la lacrimi de moment, mai puțin Victor Pițurcă, care nu a reacționat în vreun fel. „Edan i-a sărit în brațe și i-a spus “Tată, sunt eu, Edan. Nu mă mai știi pe mine, sunt eu, copilul tău. A fost cel mai urât moment din viața mea, angajatele de la IML au început să plângă. După acest moment, relația tată-copil se regla”, a povestit Vica Blochina.

În prezent, Edan și Victor au o relație bună și petrec mult timp împreună, iar Vica este nespus de fericită pentru faptul că băiatul are în viața sa și o figură masculină pe care să o aprecieze. Victor l-a recunoscut pe Edan cu condiția ca mama sa să renunțe la imensa pensie alimentară pe care o cerea, cea de 10.000 de euro.

Victor Blochina a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă

Victor Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, iar în urma relației lor s-a născut Edan. Vedeta a mărturisit că, în timpul relației, i-a fost infidelă de mai multe ori antrenorului. Nu pentru că nu l-ar fi iubit, ci pentru a se răzbuna .

Vica Blochina a mărturtisit că Victor a fost bărbatul de care era îndrăgostită nespus și că pentru el ar fi făcut absolut orice, la vremea respectivă. Ea a mărturisit că deși erau foarte fericiți împreună, Victor i-a spus cât se poate de clar că el nu va divorța niciodată și că ea va rămâne pe veci la statutul de amantă. Acest fapt a deranjat-o teribil si a determinat-o sa renunte la fidelitatea fata de Victor, a fost confesiunea Vicăi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net