Amante celebre din showbiz-ul românesc! Cine a ajuns la altar și cine a rămas doar cu amintirea

Ultima actualizare:

Seducătoare și ambițioase, amantele din showbiz-ul românesc au sucit mințile unora dintre cei mai râvniți bărbați și au generat adevărate drame. Pentru a fi alături de ele, domni înstăriți și-au lăsat soțiile sau partenerele, situație care uneori s-a sfârșit cu o nouă cerere în căsătorie...însă Karma nu uită niciodată, iar pentru unele reversul medaliei a avut urmări devastatoare. 

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Care a ajuns la altar și cine a rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Care a ajuns la altar și cine a rămas doar cu amintirea

Femeile fatale din lumea mondenă sunt, adeseori, personaje cu o carieră de succes sau cu o anumită notorietate în showbiz, desigur mai există și excepții, când anumite domnișoare au devenit cunoscute peste noapte, datorită relației cu un bărbat extrem de influent. Amantele din showbiz acordă, desigur, o atenție deosebită fizicului lor, prin diete, antrenamente la sala de forță, și nelipsitele intervenții estetice. Cu toate acestea, modul prin care au atras atenția bărbaților de succes a fost de fapt datorită unei trăsături de caracter pe care o au în comun cu aceștia: ambiția. 

Vica Blochina: «A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit»

Povestea dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă a început la mijlocul anilor ‘90, pe când românca de origine lituaniancă era balerină la Clubul Melody din București, unul dintre cele mai selecte localuri de la vremea aceea. Vica avea 18 ani, iar Pițurcă, celebrul fotbalist al clubului Steaua, era un bărbat în vârstă de 39 de ani, căsătorit cu Maria, actuala soție până în ziua de azi.

În ciuda circumstanțelor, Vica Blochina și Victor Pițurcă au trăit o poveste de dragoste care a durat aproximativ 16 ani. O iubire furtunoasă și o idilă cu năbădăi, de-a lungul căreia Vica, rănită de refuzul lui Pițurcă de a-și asuma oficial relația cu ea, s-a văzut și cu alți bărbați mult mai influenți, așa cum a mărturisit și ea la podcastul «În Oglindă».

,,El mi-a spus din start: «Niciodată nu o să o părăsesc, poate să fie în cărucior», adică mi-a dat de înțeles că niciodată. Și crede-mă, în toți anii nu s-a mai vorbit despre asta între noi”.Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa.

Vezi și: Cum s-a transformat Vica Blochina după intervențiile estetice. A ajuns din nou pe mâna medicului!

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, a dezvăluit Vica Blochina pentru sursa menționată. 

Din povestea de dragoste dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a născut un băiat, Edan, copil pe care inițial fostul antrenor de la Dinamo nu a dorit să-l recunoască. Moment în care Vica Blochina, ca o adevărată «femme fatale» ce nu acceptă o astfel de umilință din partea bărbatului iubit, l-a dat în judecată în 2012, pentru a-l obliga să-și asume responsabilitatea față de rodul iubirii lor Edan.

,,M-am îndrăgostit. A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați.”, a mărturisit vedeta.

Judecătorii au decis în favoarea Vicăi și au stabilit o pensie alimentară de 39.000 de lei pe lună, pe care Pițurcă trebuia să o achite lunar. Până la urmă cei doi au ajuns la o înțelegere, în urma căreia Vica a renunțat complet la pensia alimentară și, în schimb, Pițurcă și-a asumat întru totul rolul de tată pentru Edan și a construit o relație superbă cu acesta, iar în prezent băiatul, în vârstă de 14 ani, s-a mutat aproape de tot în casa tatălui său.

Anamaria Prodan l-a «furat» pe Reghe de la Mariana Pfeiffer

Lista celor mai celebre amante din showbiz-ul autohton continuă cu nimeni alta decât...Anamaria Prodan. Chiar dacă Anamaria și Laurențiu Reghecampf au decis să-și spună ,,Adio” după 15 ani de mariaj și au trecut prin prin cel mai scandalos divorț, de pe scena lumii mondene din utima perioadă, sexy-impresara l-a sedus prin metode neortodoxe pe antrenorul de la Universitatea Craiova, încă de pe vremea când acesta era însurat cu prima soție, Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, pe vremea când antrenorul era deja un bărbat căsătorit. Reghe n-a putut rezista mrejelor impresarei, așa că au început o aventură toridă, ce avea să culmineze cu divorțul tehnicianului de cea care îi era soție la vremea aceea, Mariana Pfeiffer.

,,Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă„ , a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Nu rata nici: A sărăcit impresara? E foame de bani! Prodanca i-a cerut lui Reghe să-i plătească cauciucurile de la mașină!

Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de Mariana Pfeiffer după 13 ani de căsătorie, după ce amanta sa, de la acel moment, Anamaria Prodan, a rămas însărcinată,...scenariu ce avea să se întoarcă împotriva impresarei ani mai târziu și care a dus divorțul de Reghe.

Anamaria Prodan a recunoscut cu ani în urmă că, într-adevăr, ea a fost cea care l-a despărțit pe Reghecampf de Mariana Pfeiffer.

Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!”, povestea Anamaria Prodan. 

Valentina Pelinel și Boureanu cel «încornorat»

Valentina Pelinel a făcut parte din unul dintre cele mai complicate triunghiuri amoroase din showbiz, stârnind pasiunea a doi bărbați foarte râvniți și extrem de potenți financiar, Cristian Boureanu, afacerist și fost politician și Cristi Borcea, fostul acționar al clubului Dinamo.

Valentina și Cristian Boureanu păreau că au fost făcuți unul pentru celălalt, când s-au căsătorit în 2007, însă în 2014 cei doi au divorțat și treptat a început să iasă la iveală că principalul motiv al despărțirii a fost de fapt infidelitatea blondinei.

Cristian Boureanu a făcut marea greșeală de a-l avea ca naș de cununie, pe nimeni altul decât Cristi Borcea, care imediat cum a văzut-o pe Valentina a știu că ea este femeia menită să fie mama copiilor săi.

În 2011, Cristi Borcea avea să se însoare la rândul său cu modelul Alina Vidican și în același an, afaceristul a început idila cu Valentina Pelinel, ce i-a devenit amantă, după cum a dezvăluit chiar soțul încornorat, Cristian Boureanu, în podcastul lui Măruță.

Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că de pe undeva din 2011 ei au început să aibă o relație (Valentina și Cristi Borcea). Nu știu chiar exact de când, nu m-a mai interesat, oricum mă despărțisem de Valentina.”, a declarat recent, afaceristul.

În 2014, Borcea a fost condamnat la 4 ani de închisoarea, însă această situație nu a oprit-o pe Valentina să continue să-și manifeste dragostea față de afacerist și să-l viziteze după gratii.

Povestea dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea are totuși un final fericit, căci cei doi s-au căsătorit în 2019, iar în prezent formează o familie fericită, alături de cei trei copii ai lor.

,,Când a fost vorba de Valentina, da (nr. sunt lipsit de scrupule în amor). În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine." a declarat afaceristul în cadrul unei emisiuni TV.

Corina Caciuc

Nu se știe de unde a venit Corina Caciuc, dar știm cine i-a făcut intrarea fastuoasă pe scena lumii mondene, antrenorul Laurențiu Reghecampf, care s-a îndrăgostit iremediabil de tânără, deși era căsătorit cu vulcanica impresară Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a întâlnit-o pe Corina Caciuc, în urmă cu aproximativ doi ani, iar idila dintre cei doi a evoluat în spatele ușilor închise și a fost un secret foarte bine păstrat al tehnicianului de la Universitatea Craiova.

,,Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, a dezvăluit Reghe, la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

De aici deducem că, în timp ce Anamaria Prodan organiza nunta de cristal alături de Reghe, în 2021, pentru a celebra 15 ani de mariaj, antrenorul era deja într-o relație cu amanta Caciuc și își punea serios problema unui eventual divorț de actuala soție.

Anamaria Prodan nu avea să scape de karmă, căci tot așa cum ea l-a furat pe Reghe de lânga fost soție Mariana Pfeiffer, după ce a rămas însărcinată cu Bebeto, tot așa Corina Caciuc a devenit gravidă cu fiul lui Reghe, iar antrenorul a decis să intenteze divorț.

Imediat cum a apărut vestea că Laurențiu Reghecampf divorțează de impresara Anamaria Prodan după 15 ani de mariaj , pentru a fi alături de amanta însărcinată, au început să circule o serie de informații din trecutul tumultuos al Corinei Caciuc.

„Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a mai spus artistul pentru realitateasportiva.net

Până la urmă divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și soția Anamaria Prodan a ajuns la sfârșit, iar scandalul s-a domolit după ce Corina Caciuc a dat naștere în luna mai micuțului Liam, cel de-al treilea fiu al antrenorului.

La scurt timp după naștere, Reghe a etalat-o pe proaspătat mămică, Corina Caciuc, la Gala Femeilor Extraordinare, un eveniment cu ștaif, care a avut la loc într-un loc foarte select, și unde tânără a avut ocazia să socializeze cu cele mai în vogă vedete, inclusiv cu Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net