A sărăcit impresara? E foame de bani! Prodanca i-a cerut lui Reghe să-i plătească cauciucurile de la mașină!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a declarat că intenționează să-l lase în sapă de lemn pe Laurențiu Reghecampf după divorț! I-a cerut de urgență banii de pensie alimentară, dar și să-i achite cauciucurile de la Ferrari-ul de 450.000 de euro. Impresara a fost văzută, recent, în bazar la Istanbul, de unde își achiziționa niște haine. Toată lumea s-a întrebat atunci dacă Anamaria Prodan stă cam prost cu lichiditățile, în ultima vreme. Așa să fie oare?

cub anamaria prodan png

Anamaria Prodan e necruțătoare cu Reghe! Vrea să-l lase falit după divorț, noroc că acesta și-a găsit deja o nouă echipă, Nefchi Baku, unde se pare că și câștigă destul de bine.

Sumele pentru pensia alimentară, stabilită prin lege, au fost imense. A reieșit că Reghecampf are de plătit, în total, 50.000 de euro pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan, sumă de bani pe care impresara a solicitat-o de urgență.

Nu rata: Reghecampf și Prodanca, întâlnire de zero grade la o terasă din Capitală!

Anamaria Prodan se pare că are nevoie de aceste sume de bani. Surse din preajma antrenorului au dezvăluit că impresara i-ar fi cerut fostului soț să-i schimbe până și cauciucurile de la Ferrari-ul, de 450.000 de euro pe care-l ține parcat în fața casei de la Snagov.

Vezi și: Adio, Laurențiu Reghecampf! Anamaria Prodan l-a „șters” de tot din viața ei

Face cumpărături în bazar, la Istanbul!

Anamaria Prodan a solicitat bani de cauciucuri, apoi a schimbat și numerele de la mașină, din REG în PRD, semn că Ferrari-ul este acum al ei. De altfel, impresara a șters toate urmele mariajului cu Reghe. Nu doar numerele de la mașină au fost schimbate, dar și tatuajul cu Reghe de pe spate a fost înlăturat și înlocuit cu un vultur.

Se pare că impresara are nevoie, însă, de lichidăți. Altfel, nu ne explicăm cum Anamaria Prodan a fost surprinsă, mai nou, într-un bazar din Istanbul, de unde își achiziționa haine.

De ce nu a mers Bebeto la tatăl lui în vacanță?

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de către instanță, la ultimul termen de judecată, să achite lunar către fiul său, Bebeto, o treime din salariu, iar banii vor fi virați retroactiv, începând cu februarie 2022.

Instanța a mai stabilit că antrenorul își va putea vedea fiul două weekend-uri pe lună, al doilea și al patrulea. Mai mult, în luna iulie, Reghecampf Jr. ar fi trebuit să meargă în vacanță împreună cu tatăl său.

Află și: Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Din păcate, băiatul nu a mai ajuns să-și petreacă vacanța împreună cu tatăl său, care a prins un contract pe bani frumoși în Azerbaidjan. Reghe a plecat cu noua sa familie în Azerbaidjan, așa că nu a mai putu să-l ia pe Bebeto în vacanță.

Între timp, apele par să se mai fi liniștit între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, asta până la următorul termen al procesului de divorț.

Laurențiu Reghecampf a fost deja prezentat la noua sa echipă, Neftchi Baku, locul doi în sezonul precedent în campionatul Azerbaidjanului. Neftchi Baku este a șasea echipă din străinătate din CV-ul lui Laurențiu Reghecampf, după Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda, Al-Wasl și Al-Ahli. Azerii au anunțat că ”Reghe” a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Antrenorul este în prezent într-o relație cu Corina Caciuc, care i-a și dăruit un fiu, Liam.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net