Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Zile de foc la Judec─âtorie pentru Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf! Dac─â, zilele trecute, agentul FIFA a lipsit de la cea de-a doua ├«nf─â╚Ťi╚Öare ├«n procesul de divor╚Ť, trimi╚Ť├óndu-╚Öi doar avocatul, joi, iunie, la Judec─âtoria Buftea, va fi audiat minorul Lauren╚Ťiu Reghecampf junior.

bebeto prodan reghe fiu jpg
Bebeto merge mâinela audieri, la Judecătoria Buftea Sursa: Instagram

Pe 2 iunie, la Judec─âtoria Buftea va fi audiat Lauren╚Ťiu Reghecampf junior, urm├ónd ca, ulterior audierii minorului, s─â se judece ╚Öi Ordonan╚Ťa Pre┼čedin┼úial─â ├«ntrodus─â de Lauren╚Ťiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizit─â a minorului Bebeto.

Anamaria Prodan a lipsit, zilele trecute, de la cea de-a doua ├«nf─â╚Ťi╚Öare ├«n procesul de divor╚Ť cu Lauren╚Ťiu Reghecampf, prefer├ónd s─â-╚Öi trimit─â doar avocatul, pe Oleg Burlacu. Sexy impresara se afl─â, la aceast─â or─â ├«n Emirate, a╚Öa c─â la audierea de la Judec─âtoria Buftea, Lauren╚Ťiu Reghecampf junior va fi ├«nso╚Ťit de c─âtre sora lui, Sarah Dumitrescu Prodan.

ÔÇ×Nu are voie ├«n sal─â cu Bebe dec├ót avocatul ╚Öi judec─âtorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judec─âtorie m├óine. Eu sunt ├«n Emirate acum!┬áNu comentez c─â ├«mi e ru╚Öine de ru╚Öinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!

Laurentiu Jr. va merge al─âturi de sora lui ╚Öi de avocat ├«n fata judec─âtorului. Este p─âcatul lui, caci ├«╚Öi t├ór─â╚Öte copilul ├«n a╚Öa ceva. Dumnezeu ├«i va da exact ce trebuie. ╚śi-a p─âr─âsit ╚Öi batjocorit fiecare copil ╚Öi familie.ÔÇŁ, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

stanga
dreapta
cub divort anamaria prodan png
anamaria prodan copii 15 jpeg
anamaria prodan copii 14 jpeg
anamaria prodan copii 11 jpeg
anamaria prodan copii 12 jpeg
anamaria prodan copii 16 jpeg
anamaria prodan copii 13 jpeg
anamaria prodan copii 6 jpeg
anamaria prodan copii 8 jpeg
anamaria prodan copii 4 jpeg
anamaria prodan copii 7 jpeg
anamaria prodan copii 9 jpeg
anamaria prodan copii 27 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan reghecampf 30 JPG
anamaria prodan copii 26 jpeg
anamaria prodan copii 4 jpeg
anamaria prodan copii 25 jpeg
anamaria prodan copii 29 jpeg
anamaria prodan reghecampf 28 JPG
anamaria prodan reghecampf 10 JPG
anamaria prodan reghecampf 9 JPG
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan reghecampf 8 JPG
anamaria prodan reghecampf 12 JPG
anamaria prodan reghecampf 14 JPG
anamaria prodan reghecampf 16 JPG
anamaria prodan reghecampf 15 JPG
anamaria prodan reghecampf 11 JPG
anamaria prodan (3) jpg
anamaria prodan JPG
prodan

ÔÇ×Va decide numai copilul!ÔÇŁ

Lauren╚Ťiu Reghecampf a introdus o Ordonan╚Ť─â pre╚Öeden╚Ťial─â, prin care solicita custodia comun─â, dar ╚Öi dreptul ca fiul s─âu, Lauren╚Ťiu Reghecampf junior, s─â-l poat─â vizita la Craiova ori de c├óte ori vrea el.

Mai mult, luna trecut─â, impresara s-a trezit cu Autoritatea Tutelar─â pe cap la vila sa de la Snagov. Ini╚Ťial, s-a spus c─â Anamaria Prodan nu a vrut s─â-i primeasc─â pe cei de la Autoritatea Tutelar─â, ╚Öi c─â s-ar fi ales ╚Öi cu amend─â ├«n valoare de 500 de ron. ├Än replic─â, Anamaria Prodan a precizat, ├«ns─â, c─â cei de la Autoritarea Tutear─â, pur ╚Öi simplu, gre╚Öiser─â adresa.

ÔÇ×Asta va decide numai copilul! Nu poate s─â-l oblige nici o lege pe copilul meu s─â mearg─â la Craiova, dac─â el nu vrea! Este de toat─â jena ce s-a ├«nt├ómplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelar─â la Snagov, dar adresa era gre╚Öit─â. C─âutau doamnele respective un num─âr care nu exist─â pe strada noastr─âÔÇŁ, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!, la acel moment.

Lauren╚Ťiu Reghecampf a introdus Ordonan╚Ťa pre╚Öedin╚Ťial─â dup─â ce Anamaria Prodan nu i-ar fi permis s─â-╚Öi vad─â fiul dec├ót ├«n prezen╚Ťa ei, la Snagov.

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf s-au ├«nt├ólnit, fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â,┬á la tribunal. La procesul de divor╚Ť, impresara a venit ├«nso╚Ťit─â de cei doi copii ai s─âi, Sarah ╚Öi Bebeto, fiul ├«n v├órst─â de 13 ani, pe care ├«l are cu antrenorul Craiovei.

Agentul FIFA ╚Öi Lauren╚Ťiu Reghecampf divor╚Ťeaz─â, dup─â o c─âsnicie de 13 ani. ├Än urm─â cu doar dou─â s─âpt─âm├óni, antrenorul Universit─â╚Ťii Craiova a devenit t─âtic de b─âiat, pentru a treia oar─â. Partenera sa de via╚Ť─â, Corina Caciuc, a n─âscut un b─âie╚Ťel pe nume Liam.

Lauren╚Ťiu Reghecampf mai are doi fii, pe Lauren╚Ťiu Reghecamf junior (13 ani) din c─âsnicia cu Anamaria Prodan, ╚Öi Luca Reghecampf (21 de ani) din c─âsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg