Reghecampf a expus-o complet pe Anamaria Prodan: „Trebuia să punem capăt atunci”

Ultima actualizare:

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este unul dintre cele mai mediatizate subiecte ale anului. În vreme ce la tribunal urmează să decidă cum își vor împărți averea acumulată pe parcursul anilor, cei doi mai comunică acum doar prin intermediul avocaților și săgeților pe care și le aruncă în presă. 

Invitat în emisiunea „40 de Întrebări”, moderată de Denise Rifai la KanalD, Laurențiu Reghecampf a vorbit pe larg despre divorțul de Anamaria Prodan și despre motivele care l-au determinat să pună punct căsniciei cu impresara.

El a demascat-o complet pe fosta nevastă, susținând că ea ar minți în aparițiile publice și că despărțirea lor ar fi avut loc cu mult timp în urmă.

Despărțiți din 2019

Conform declarațiilor lui Reghecampf, ruptura dintre el și Ana s-a produs în urmă cu aproape trei ani, în 2019. Antrenorul ar fi fost deranjat de imaginile în care impresara l-a lovit cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa în urma unei presupuse crize de gelozie. 

Citește și: Anamaria Prodan, furibundă după ce Reghe a susținut că l-a înșelat cu Dan Alexa!

„Un moment delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o alta întorsătură”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf. 

Momentul în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa
Momentul în care Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa

„Nu am putut să trec peste asta”

În cadrul emisiunii, vădit emoționat de subiect, Reghecampf a afirmat clar că motivul despărțirii este Dan Alexa. Mai exact, aventura pe care Anamaria ar fi avut-o cu fostul fotbalist al cărei impresar era. 

Întrebat dacă ar mai fi divorțat în situația în care nu ar fi existat imaginile respective, antrenorul Universității Craiova a rostit un răspicat „nu”:

„Nu (N.R. - aș mai fi divorțat dacă nu exista episodul cu Dan Alexa). Nu m-a interesat să controlez ce face Ana. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul de lângă mine. Am încercat să trec peste acest moment, dar n-am putut”, susține Reghecampf. 

Antrenorul, care abia ce a devenit din nou tată de băiat, a vorbit și despre regretele pe care le are în raport cu fosta sa nevastă dar și despre conflictul dintre ei:

„Îmi pare rău că i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi cred că era să punem capăt atunci. (...) Eu n-am bătut pe nimeni, nu m-a filmat nimeni în public. Eu nu am înșelat-o și nu există nici o dovadă în această direcție”, a mai transmis el.

„Nu o să îi accept niciodată asta!”

Cu privire la actuala relație cu Anamaria, Reghecampf spune că nu are de gând să-i mai permită să se folosească de copii pentru a-i face rău: 

„Urăsc atunci când oamenii își folosesc copiii să ajungă la anumite lucruri. Nu o să îi accept niciodată Anei sau altcuiva să îmi folosească copiii pentru a câștiga ceva. Lucrurile trebuie stabilite între oamenii maturi, copiii trebuie sa își facă școala. E foarte important ca eu și fosta mea soție să ne comportăm ca doi oameni maturi”, a conchis actualul partener de viață al Corinei Caciuc, femeia care i-a dăruit încă un fiu. 

Citește și: Laurențiu Reghecampf, fotografie adorabilă cu fiul său și al Corinei Caciuc: «Îl iubesc pe tati»

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit pe 14 iunie 2008 în Las Vegas. Nici unul dintre ei nu era la vremea aceea la prima căsnicie. Înainte de relația cu antrenorul român, Anamaria Prodan mai fusese măritată cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în vreme ce Reghecampf abia ce ieșise dintr-o căsnicie de 13 ani cu Mariana Pfeiffer.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe vremea când abia se cunoscuseră
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pe vremea când abia se cunoscuseră

Pe lângă Laurențiu junior (Bebeto), băiatul făcut cu Reghe, Anamaria Prodan mai are două fete, Rebecca și Sarah. Laurențiu Reghecampf are trei copii, Luca (cu prima soție), Laurențiu jr (cu Anamaria) și Liam (proaspăt născut de Corina Caciuc). 

Puțină lume știe că Reghe a mai avut și o fată, Ana Lisa Cristina Reghecampf. Fiica sa a murit însă la puțin timp după naștere, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Despre drama trăită atunci, fostul fotbalist a spus că tocmai cariera a fost cea care l-a ajutat să treacă peste suferință:

„Eram tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost momente dificile, toată lumea a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eram jucător la Steaua, jucam în Cupele Europene, aveam mai multă libertate să plec din mediul acela. Eu cred că am trecut mai repede peste moment, dar în sufletul meu a fost o durere foarte mare”, a declarat Laurențiu Reghecampf despre decesul primului său copil.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net