Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Corina Caciuc a adus pe lume în această dimineață un băiețel sănătos, iar Reghe, emoționat peste măsură, le-a transmis un mesaj înduioșător celorlalți doi fii ai săi.

Corina Caciuc i-a cunoscut băieții lui. Reghe
Corina Caciuc i-a cunoscut băieții lui. Reghe

Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Reghe nu își mai încape în piele de fericire, după ce a devenit tată de băiat pentru a treia oară. Micuțul este campion de la naștere, deja, căci medicii i-au oferit noua 10, ne-a declarat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate. Antrenorul Universității Craiova a postat un mesaj emoționant pentru Luca și Bebeto, băieții pe care îi are din căsniciile anterioare. 

Imediat după ce Liam, mezinul familiei, a venit pe lume, Reghe le-a transmis băieților săi că îi iubește și că, de astăzi, au un frate mai mic. Textul a fost postat pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care tehnicianul apare alături de fiii săi și îl ține strâns, în brațe, pe Laurențiu Jr. 

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata.”, a scris Reghe, pentru Luca și Bebeto. 

Recomandările Click!: Primele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut!

Laurențiu Reghecampf a anunțat nașterea lui Liam pe Instagram 

Reghe a făcut anunțul venirii pe lume a fiului său într-un mod unic, căci nu s-a adresat internauților. Postarea lui ne trimite cu gândul la o filă dintr-un jurnal, căci antrenorul s-a adresat copiilor săi și nu persoanelor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, sute de internauți l-au felicitat pentru faptul că este tătic, din nou.

„Să vă trăiască, să fie sănătos”, „Bine ai venit pe lume, Liam”, „Creștere frumoasă și binecuvântată”, „Să fie sănătos și să joace fotbal”, „Felicitări Corinei”, „Să fie sănătos și să vă umple inimile cu bucurii” sunt doar câteva dintre mesajele pe care internauții i le-au trimis lui Laurențiu Regh

ecampf, într-o zi atât de specială. Totuși, răutăcioșii nu s-au putut abține nici astăzi și l-au cam tras la răspundere pe antrenor, pentru deciziile luate în ultima perioadă! 

Citește și: Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Reghe, dur criticat chiar în ziua în care i s-a născut copilul

După cum vă spuneam, există persoane care au simțit nevoia să puncteze că antrenorul are câte un copil cu fiecare dintre fostele sale partenere, mai în glumă, mai în serios: „O doamnă putea fi soacra cu trei nurori, în schimb vor fi trei soacre cu câte o noră”.

Un domn, însă, l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf tocmai pentru că are câte un copil cu Mariana Pfeiffer, Anamaria Prodan și, de astăzi, cu Corina Caciuc: „Sa vă trăiască sa fie sănătos. 3 băieți cu 3 mame diferite 💪”. 

Laurențiu Reghecampf și Mariana Pfeiffer au fost împreună până în anul 2007, atunci când antrenorul a divorțat de prima soție pentru Anamaria Prodan. Cu sexy-impresara s-a căsătorit în vara anului 2008 și apoi cei doi soți au devenit părinții lui Laurențiu Reghecampf Jr., cunoscut drept Bebeto. În prezent, tehnicianul și Prodanca se află în proces de divorț.

Vezi și: Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net