Laurențiu Reghecampf a publicat prima imagine cu băiețelul lui nou-născut!

Ultima actualizare:

Laurențiu Reghecampf, aproape în lacrimi. Antrenorul Craiovei a postat pe Instagram prima imagine cu băiețelul lui nou născut. Reghe este în culmea fericirii de când a devenit tată. Antrenorul nu știe cum să-și mai exprime emoțiile, motiv pentru care e numai zâmbete de când i-a venit pe lume băiatul.

Laurențiu Reghecampf, prima imagine cu băiețelul nou-născut! 

Laurențiu Reghecampf este în mândru nevoie mare, căci a devenit tată de băiat, pentru a treia oară! Tehnicianul Universității Craiova a anunțat nașterea fiului său, eveniment care a avut loc chiar în această dimineață. 

Laurențiu Reghecampf anunța, în urmă cu puțin timp, nașterea celui de-al treilea fiu al său. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova și Corina Caciuc au devenit părinți și iată că bărbatul, mândru nevoie mare de mezinul familiei, a postat deja prima imagine cu bebelușul. Laurențiu Reghecampf îl strânge la piept pe Liam, căci așa îl cheamă pe nou născut și se citește pe chipul său cât de fericit e să își strângă, într-un final, băiatul în brațe. 

Citește și Mesajul lui Reghe pentru Bebeto și Luca, dupa ce Corina Caciuc a născut

Mii de persoane au apreciat imaginile pe care tehnicianul le-a postat pe rețelele de socializare și încă pe-atâtea i-au transmis felicitări și gânduri bune proaspătului tătic. Laurențiu Reghecampf a anunțat că al treilea fiu a venit pe lume în această dimineață, tot printr-o fotografie postată pe Instagram. Acolo, bărbatul își ține în brațe ceilalți doi copii, pe Laurențiu Jr. și pe Luca. 

„Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru! Vă iubește tata.”, a transmis tehnicianul. 

 Corina Caciuc a născut! Pe băiatul lui Reghe îl va chema Liam 

Click! a publicat în exclusivitate primele informații despre starea de sănătate a proaspetei mămici Corina Caciuc se simte bine. Reghe a făcut primele declarații după venirea pe lume a băiețelului său.

Iubita antrenorului Craiovei a născut natural, în această dimineață, la o clinică privată din București. Laurențiu Reghecampf dezvăluia nu demult că iubita lui depășise termenul pe care medicii l-au stabilit pentru naștere, astfel că erau deja pregătiți pentru venirea pe lume a copilului lor. 

Laurențiu Reghecampf are trei băieți

Tehnicianul de la Universitatea Craiova are trei băieți. Luca a venit pe lume în timpul mariajului antrenorului cu Mariana Pfeiffer, în timp ce Laurențiu Jr. este făcut împreună cu Anamaria Prodan. Acum, Corina Caciuc este femeia care i-a oferit bărbatului cel de-al treilea copil și pentru ea a părăsit-o pe Anamaria Prodan. 

Reghe susține că mariajul dintre el și Prodanca „scârțâia” dinainte ca frumoasa Corina să apară în peisaj și că, la un moment dat, tot s-ar fi ajuns la despărțire. 

Antrenorul Craiovei se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, femeia care încă-i este soție în acte. Cu toate acestea, se declară cel mai fericit alături de Corina și susține că trăiește cea mai frumoasă perioadă.

Citește și Anamaria Prodan, primele declarații după ce Corina Caciuc a născut!

,,Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.", a spus Laurențiu Reghecampf în podcast-ul ,,Acasă la Măruță".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net