Anamaria Prodan, lenjerie cu numele lui Reghe! Cum a fost «prinsă»

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a mărturisit de curând că a apărut un nou bărbat în viața ei, însă în dormitorul său a fost surprinsă recent o lenjerie pe care apare numele ei și al lui Laurențiu Reghecampf, fostul ei partener, cu care se află în proces de divorț! Iată ce explicație a oferit!

Motivul pentru care Anamaria Prodan are lenjerie cu numele lui Reghecampf Foto: Arhivă
Motivul pentru care Anamaria Prodan are lenjerie cu numele lui Reghecampf Foto: Arhivă

Să o încerce oare pe Anamaria Prodan o stare nostalgică? Mulți s-au întrebat acest lucru, după ce pe patul impresarei a putut fi observat un așternut pe care apare numele ei, dar și numele fostului ei partener, care în acte îi este încă soț, având în vedere că procesul de divorț nu a fost încă pronunțat.

Anamaria Prodan doarme pe așternuturi pe care apare numele „Laurențiu Reghecampf”

Întrebată despre situație, Anamaria Prodan a oferit rapid o explicație, care nu are însă legătură cu Reghe! Impresara a motivat că acesta este și numele fiului ei cel mic din căsnicia cu antrenorul de la Universitatea Craiova, Laurențiu Jr., care este alintat și „Bebeto”. Așadar, gestul ar fi pentru el.

Băiatul meu este Laurențiu Reghecampf. Bebe așa se numește, Laurențiu Reghecampf. E pentru Bebe, normal.”, a explicat Anamaria Prodan, la Antena Stars. 

Anamaria a continuat șirul declarațiilor și a punctat, din nou, că trece în prezent prin cea mai fericită perioadă a vieții sale, deși se află în continuare plin proces de divorț. Impresara a explicat că îi lasă pe avocații săi să se ocupe de întregul caz.

Sunt cea mai fericită din ultimii 13 ani. Mă ocup de afacerile mele și ale copiilor mei. După divorț relația mea o voi face cunoscută, căci așa este normal. Nu știu când este următorul termen al divorțului. Nu mă interesează ce îmi deschide, câte dosare.”, a mai spus Anamaria.

Citește și: Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Anamaria Prodan are și un tatuaj cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Și, dacă situația cu numele antrenorului care apărea pe așternut a avut o explicație, menționăm că impresara și-a tatuat pe spate, la un moment dat, și chipul lui Laurențiu Reghecampf! Întrebată ce va face acum cu tatuajul, impresara a susținut că nu are regrete și nu va renunța la el decât atunci când va simți acest lucru sau când noul ei partener i-o va cere.

Face parte din trecutul meu. Dacă vreodată voi simți să-l scot sau să-l acopăr o voi face fără niciun fel de comentariu. Dacă partenerul meu va cere lucrul acesta o să-l fac. (..) Viața îți dă și bune și rele. Nu regret nicio decizie.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Când se afișează Anamaria Prodan cu noul iubit? «Imediat după divorț, vi-l arăt »

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net