Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a venit la procesul de divorț cu Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, și Sarah, fiica pe care o are cu Tibi Dumitrescu. Reghe a dat nas în nas cu familia lui la Buftea, la proces. Click! publică imagini în exclusivitate de la fața locului, dar și reacții la cald despre ce s-a întâmplat când s-au întâlnit.

Anamaria Prodan, alături de doi dintre copiii săi, Bebeto și Sarah. Foto: Click!
Anamaria Prodan, alături de doi dintre copiii săi, Bebeto și Sarah. Foto: Click!

Momente tensionate la Judecătoria Buftea unde luni, 4 aprilie, a avut loc a doua înfățișare în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Impresara s-a ținut de cuvânt și a apărut de mână cu doi dintre cei trei copii, îmbrăcată toată în negru, ca un semn de doliu pentru căsnicia ei sfârșită. Anamaria Prodan a zâmbit la vederea ziariștilor, însă ochelarii de soare fumurii ascundeau ce era cel mai important: privirea. Anamaria a fost îmbrăcată ca de podium, așa cum ne-a obișnuit, cu accesorii de la branduri exclusiviste, cu beretă cu plasă, tot așa fiind îmbrăcată și fiica ei cea mică, Sarah, care a purtat o geacă Louis Vuitton și un make-up puternic.

Întrebați de cât timp nu și-au văzut tatăl, copiii au avut reacții diferite: Sarah a răspuns: "La mine, peste un an", în timp ce Bebeto a tăcut și a pus capul în pământ, după care a spus, resemnat: "Dacă asta a fost alegerea lui". "E ok, o să vină, o să-l vadă, e sufletul lui", a intervenit imediat Ana, încercând să-și salveze copilul de momentul stânjenitor.

”Noi îl cunoaștem foarte bine. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește”, a declarat Anamaria înainte de a intra în sala de judecată.

Reghe, zâmbitor la judecătoria Buftea

Laurențiu Reghecampf a apărut și el la 10 minute distanță de Anamaria, însățit de fiul lui, Luca (n.r. din relația cu Mariana Pfeiffer) și a trecut val-vârtej pe lângă copii, fără să interacționeze cu aceștia. Și antrenorul a optat pentru o ținută elegantă, tot neagră, pe care a purtat-o însă cu pantofi sport. Luca era îmbrăcat la fel ca tatăl său. A intrat direct în instituție, urmat de Anamaria și de avocatul acesteia. Copiii au rămas afară și s-au plimbat prin curte, cât timp părinții lor își tranșau cei 13 ani de mariaj, în fața instanței. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut prima înfățișare în data de 7 februarie, însă procesul s-a amânat pe ultima sută de metri. De atunci, războiul declarațiilor nu a luat pauză. Laurențiu Reghecampf a avut o apariție dezlănțuită în podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a apărat actuala parteneră, pe Corina Caciuc, iar Anamaria "boxează" cu procesele pe care Reghe i le tot deschide. 

"O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea”, declara, Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în octombrie 2021, după luni bune de zvonuri și incertitudini, iar în decembrie 2021 s-a afișat oficial cu noua parteneră, Corina Caciuc, într-un pictorial de Crăciun.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, surprize pentru Reghe azi, la procesul de divorț: «Știm că îi e frică de amantă»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net