Imagini în premieră cu Reghe și Anamaria Prodan, Bebeto și Sarah, la Buftea! Reacție incredibilă când s-au întâlnit față în față

Anamaria Prodan a venit la procesul de divorț cu Bebeto, fiul ei și al lui Reghe, și Sarah, fiica pe care o are cu Tibi Dumitrescu. Reghe a dat nas în nas cu familia lui la Buftea, la proces. Click! publică imagini în exclusivitate de la fața locului, dar și reacții la cald despre ce s-a întâmplat când s-au întâlnit.

anamaria prodan copii 11 jpeg
Anamaria Prodan, alături de doi dintre copiii săi, Bebeto și Sarah. Foto: Click!

Momente tensionate la Judecătoria Buftea unde luni, 4 aprilie, a avut loc a doua înfățișare în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Impresara s-a ținut de cuvânt și a apărut de mână cu doi dintre cei trei copii, îmbrăcată toată în negru, ca un semn de doliu pentru căsnicia ei sfârșită. Anamaria Prodan a zâmbit la vederea ziariștilor, însă ochelarii de soare fumurii ascundeau ce era cel mai important: privirea. Anamaria a fost îmbrăcată ca de podium, așa cum ne-a obișnuit, cu accesorii de la branduri exclusiviste, cu beretă cu plasă, tot așa fiind îmbrăcată și fiica ei cea mică, Sarah, care a purtat o geacă Louis Vuitton și un make-up puternic.

Întrebați de cât timp nu și-au văzut tatăl, copiii au avut reacții diferite: Sarah a răspuns: "La mine, peste un an", în timp ce Bebeto a tăcut și a pus capul în pământ, după care a spus, resemnat: "Dacă asta a fost alegerea lui". "E ok, o să vină, o să-l vadă, e sufletul lui", a intervenit imediat Ana, încercând să-și salveze copilul de momentul stânjenitor.

”Noi îl cunoaștem foarte bine. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește”, a declarat Anamaria înainte de a intra în sala de judecată.

Reghe, zâmbitor la judecătoria Buftea

Laurențiu Reghecampf a apărut și el la 10 minute distanță de Anamaria, însățit de fiul lui, Luca (n.r. din relația cu Mariana Pfeiffer) și a trecut val-vârtej pe lângă copii, fără să interacționeze cu aceștia. Și antrenorul a optat pentru o ținută elegantă, tot neagră, pe care a purtat-o însă cu pantofi sport. Luca era îmbrăcat la fel ca tatăl său. A intrat direct în instituție, urmat de Anamaria și de avocatul acesteia. Copiii au rămas afară și s-au plimbat prin curte, cât timp părinții lor își tranșau cei 13 ani de mariaj, în fața instanței. 

stanga
dreapta
anamaria prodan reghecampf 8 JPG
anamaria prodan reghecampf 9 JPG
anamaria prodan reghecampf 11 JPG
anamaria prodan reghecampf 13 JPG
anamaria prodan reghecampf 12 JPG
anamaria prodan reghecampf 6 JPG
anamaria prodan reghecampf 5 JPG
anamaria prodan reghecampf 4 JPG
anamaria prodan reghecampf 2 JPG
anamaria prodan reghecampf 3 JPG
anamaria prodan reghecampf 10 JPG
anamaria prodan reghecampf 14 JPG
anamaria prodan reghecampf 16 JPG
anamaria prodan reghecampf 15 JPG
anamaria prodan reghecampf 17 JPG
anamaria prodan reghecampf 18 JPG
anamaria prodan reghecampf 19 JPG
anamaria prodan reghecampf 20 JPG
anamaria prodan reghecampf 21 JPG
anamaria prodan reghecampf 23 JPG
anamaria prodan reghecampf 22 JPG
anamaria prodan reghecampf 24 JPG
anamaria prodan reghecampf 25 JPG
anamaria prodan reghecampf 26 JPG
anamaria prodan reghecampf 27 JPG
anamaria prodan reghecampf 28 JPG

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut prima înfățișare în data de 7 februarie, însă procesul s-a amânat pe ultima sută de metri. De atunci, războiul declarațiilor nu a luat pauză. Laurențiu Reghecampf a avut o apariție dezlănțuită în podcastul lui Cătălin Măruță, unde și-a apărat actuala parteneră, pe Corina Caciuc, iar Anamaria "boxează" cu procesele pe care Reghe i le tot deschide. 

"O să mă mut la Buftea, că văd că îmi apar dosare peste dosare. Acum am 7. Din dosarele pe care mi le-a deschis (Laurențiu Reghecampf n.r), 3 sunt anulate de către avocatul meu, dar începem să ne obișnuim. Cu cât mai multe dosare, ne antrenăm și devenim mai buni. 

De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală... Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea”, declara, Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul în octombrie 2021, după luni bune de zvonuri și incertitudini, iar în decembrie 2021 s-a afișat oficial cu noua parteneră, Corina Caciuc, într-un pictorial de Crăciun.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, surprize pentru Reghe azi, la procesul de divorț: «Știm că îi e frică de amantă»

stanga
dreapta
anamaria prodan copii 3 jpeg
anamaria prodan copii 2 jpeg
anamaria prodan reghecampf 31 JPG
anamaria prodan reghecampf 30 JPG
anamaria prodan reghecampf 29 JPG
anamaria prodan copii 4 jpeg
anamaria prodan copii 25 jpeg
anamaria prodan copii 24 jpeg
anamaria prodan copii 26 jpeg
anamaria prodan copii 28 jpeg
anamaria prodan copii 29 jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png