Anamaria Prodan, cu toți copiii la tribunal! Ce îi pregătește lui Reghe

Ultima actualizare:

Foștii parteneri Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să se întâlnească luni, 4 aprilie, la tribunal. Impresara a dezvăluit că are de gând să vină însoțită de toți copiii la înfățișarea procesului de divorț, explicând și motivul din spatele deciziei sale.

Anamaria Prodan a dezvăluit că are de gând să meargă cu toți copiii la tribunal Foto: Arhivă
Anamaria Prodan a dezvăluit că are de gând să meargă cu toți copiii la tribunal Foto: Arhivă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor vedea pentru prima oară de la despărțirea cu scandal, la tribunal, în cadrul procesului lor de divorț. De-a lungul tipului, antrenorul i-a deschis mai multe dosare Anamariei, iar cei doi au tot fost prin sălile de judecată, însă nu împreună.

Anamaria Prodan vrea să meargă cu toți copiii la tribunal

Potrivit celor mai recente declarații ale impresarei, având în vedere că Reghecampf este obligat să participe la înfățișarea de luni, aceasta i-a pregătit „o surpriză”. Anamaria are în plan să se prezinte la Judecătoria Buftea alături de toți copiii, pentru a-l prinde la cotitură pe fostul ei partener. Ana a declarat că este curioasă cum va reacționa Laurențiu Reghecampf atunci când copiii îi vor cere socoteală, lucru de care până acum el s-a ferit, spune ea. 

Anamaria Prodan a dezvăluit că toți copiii vor veni special luni la tribunal, pentru a sta față în față cu Reghe. Impresara are două fiice dintr-o relație anterioară, Sarah și Rebecca, iar cu Reghecampf îl are pe Laurențiu Jr.

E obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări. Măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva.”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan a explicat în continuare că ea și-a dorit să divorțeze la notar, însă Laurențiu Reghecampf a refuzat, problema dintre ei fiind partajul.

Citește și: EXCLUSIV Anamaria Prodan, apariție de podium la un nou proces cu Reghe. Ce i-a cerut acesta în instanță: «E jenant pentru un bărbat»

Eu îmi doresc să se termine. Mă rog de el să meargă la notar, să semneze și să dispară, dar se încăpățânească pentru că el știe ce știe. La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă. (...) Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net