Laurențiu Reghecampf, despre relația cu fiul său cel mic: „Ana îl folosește pe Bebe”

Laurențiu Reghecampf a continuat seria dezvălurilor, în cadrul podcastului organizat de Cătălin Măruță. Antrenorul a specificat că nu dorește în niciun fel să-și denigreze fosta parteneră, ci doar vrea să adreseze acuzațiile venite din partea ei la adresa lui. Iată care este, de fapt, relația lui Reghe cu fiul celor doi, Laurențiu Jr, alintat Bebe!

Laurențiu Reghecampf, invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video
Laurențiu Reghecampf, invitat în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță Foto: Captură Video

După ce Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf nu mai ține legătura cu fiul lor, Bebeto, și că l-ar neglija, antrenorul a ținut să lămurească situația. Reghe a explicat că fiul lui suferă din cauza acestui conflict și că și-ar dori ca Anamaria să nu îl mai includă în aceste discuții.

Laurențiu Reghecampf, despre relația cu fiul lui, Bebeto

Eu nu am fost plecat în nicio țară fără ca el să vină cu mine. A stat numai lângă mine. Relația mea cu el e una foarte bună, dar din cauza acestui conflict cu Anamaria, el suferă. Și așa a intervenit și o mică răceală.

Pentru că Bebe a fost crescut de mine să își iubească mama și să îi ia mere apărarea. Eu niciodată nu i-am spus problemele mele. Dar el vrea în continuare ca eu să fiu cu mama lui și nu înțelege...Am mers mereu să îl văd la antrenamente, dar am evitat să merg acasă la Snagov”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Măruță, spunând și că atât Bebe, cât și fiul său Luca, din relația cu Mariana, au locuit cu el, în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, antrenoul a condamnat faptul că Anamaria Prodan vorbește cu cel mic problemele lor și a insinuat că aceasta l-ar influența astfel pe Bebe. Reghe a explicat că a rugat-o de nenumărate ori pe Anamaria să nu îl mai implice pe fiul lor, care are doar 13 ani, în discuțiile de „oameni mari”. Totodată, Reghecampf a spus că el consideră că Anamaria îl „folosește” pe cel mic în „războiul” pe care îl poartă cu el.

Chiar dacă ar vrea să facă și asta și să îmi pierd eu dreptul de a fi tatăl lui Bebe și să mă denigreze, eu tot o să fiu tatăl lui. Nu înțeleg de ce tot face circul ăsta. Ana îl folosește pe Bebe”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, explicând că e posibil ca Anamaria să își dorească o eventuală împăcare cu el, și de aceea îl bagă pe fiul lor la „înaintare”.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net