Anamaria Prodan îi dă decisiva lui Reghe! "Are proces penal pentru acuzațiile de adulter!"

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (49 de ani) îi deschide proces penal lui Laurențiu Reghecampf pentru  pentru acuzațiile de adulter! Fostul antrenor al Universității Craiova a ieșit public și a acuzat-o pe Anamaria Prodan de infidelitate, în podcastul lui Cătălin Măruță! Laurențiu Reghecampf a insinuat că Dan Alexa ar fi fost motivul divorțului de impresară! Impresara  aduce dovezi, în care arată că Reghecampf a mințit în ce privește gențile și ceasurile de firmă, pe care i le-ar fi cumpărat din banii lui!

cub anamaria prodan png

E război în toată regula după ce Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac în podcastul lui Cătălin Măruță, care se va difuza în întregime, duminică 20 februarie, de la ora 19. 00. Antrenorul Universității Craiova a insinuat în discuțiile sale cu Cătălin Măruță că Anamaria Prodan i-ar fi fost infidelă pe timpul mariajului lor. Dan Alexa ar fi fost motivul divorțului, și nu Corina Caciuc!

Anamaria Prodan e în război cu Laurențiu Reghecampf Sursa: Click!
Anamaria Prodan e în război cu Laurențiu Reghecampf Sursa: Click!

Laurențiu Regehcampf a declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că ar fi trebuit să divorțeze după scandalul de notorietate, în care Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn, în plină figură lui Dan Alexa!

Anamaria Prodan a recționat furibund la acuzațiile lui Reghecampf, care se alege cu un proces penal pentru acuzațiile de adulter la adresa impresarei. 

"Reghecampf și-a jignit soția și își permite să insinueze lucruri de adulter pentru care Anamaria  Prodan  a luat legătura cu avcații  săi și va deschide proces penal!  Reghecampf a aruncat vorbe și a făcut comentarii nepermise la adresa Aneimaria fără nici un fel de suport probațional.

Laurențiu Reghecampf nu face dacât să ascundă gunoiul sub preș și să-și mascheze propriile escapade romantice, acuzând-o pe impresară de infidelitate!" au declarat surse din preajma impreserei, pentru Click!

 „muncește o viață să-mi achite daune!”

 Anamaria Prodan i-a dat o replică pe măsură lui Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Click!

Nu cred că își permite Reghe, limbă de aur, să insinueze ceva că muncește o viață ca să-mi achite daune! Și nu mai are după ce bea apă, înteleg. Trebuie să stea cumințel și să posteze tortulețe mici-mici, cât el de mici, să vorbească doar ce trebuie pe la tv, căci altfel apare vânăt pe la antrenamente de la corecțiile amantei!

Căci așa aud prin oraș, că-și ia la ficat, la greu, dacă vorbește ce vrea el! Când ai pe tine roiul de muște, care știți la ce trag, încerci disperat că le dai de pe tine. Dar, și dacă dispar pentru o secundă, rămâne mirosul, căci muștele trag la ..… omul mincinos!

Încercările disperate ale unui omuleț fără coloană vertebrală ( un mic modellino), care cerșește mila tuturor și se umilește și în fața amantei, care-l batjocorește și în fața țării.

E o rușine națională! Noi ne distrăm teribil. Sărăcuțul, dați seama cum se impune el în fața jucătorilor și a oamenilor în general?! Umblă cu scăunelul și fluierul după el să se simtă la înălțime și să facă liniște când vrea să vorbească?”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Anamaria Prodan a publicat facturile de la ceasurile scumpe, de firmă Sursa: Instagram
Anamaria Prodan a publicat facturile de la ceasurile scumpe, de firmă Sursa: Instagram

Reghe, prins cu minciuna? Prodanca a scos facturile pe ceasurile de firmă!

Anamaria Prodan a demontat public și acuzațiile lui Reghecampf din podcastul luI Cătălin Măruță privind gențile și ceasurile de firmă, pe care acesta i le-ar fi cumpărat impresarei în timpul mariajului lor.

Impresara a postat pe contul ei de Instagram chiar facturile de la ceasurile scumpe, de firmă, demostrând că fostul soț nu are acte cu care să-și dovedească afirmațiile.

"E regele minciunilor! Minte și se laudă cu cadourile pentru Anamaria Prodan cumpărate de fapt pe banii ei! Genți a luat ? Da! Din casă să le dai cadou ca să te bage în seamă fetele de oraș! Cine fură plătește legal înzecit", a  mai spus impresara. 

Anamaria Prodan și Dan Alexa, acuzați de Ionel Ganea că ar avea o relație!

Anamaria Prodan și Dan Alexa au format unul dintre „cuplurile” de succes în fotbalul românesc! Anamaria Prodan și Dan Alexa au colaborat îndeaproape, din postura de impresar-antrenor, până în momentul în care s-au certat, din cauza unor jucători aduși la echipa Astra Giurgiu, care nu au dat randamentul corespunzător.

S-a insinuat atunci că cei doi ar avea o realție după episodul de pomină din fața stadionului, când Anamaria Prodan i-a aplicat un pumn în plină figură lui Dan Alexa. La acel moment, Ionel Ganea a fost cel care a ieșit public și a declarat că Anamaria Prodan și Dan Alexa ar avea o relație, supărat că Anamaria Prodan l-a numit antrenor pe Dan Alexa la Chiajna, în locul lui.

Ionel Ganea a venit și și-a cerut scuze, spunând că nu ar fi vrut să insinueze niciodată așa ceva!”, a dezvăluit  Dan Capatos, care stătea la masă cu impresara.

După episodul de pomină din fața stadionului cu Dan Alexa, Anamaria Prodan a declarat că a rămas în relații amicale cu Dan Alexa. Impresara și-a cerut public scuze pentru ieșirea necontrolată pe care a avut-o la acel moment față de Dan Alexa.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net