Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe, după declaraţiile antrenorului despre Alexa: "Se duce direct la pușcărie"

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a reacţionat după ce Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre incidentul cu Dan Alexa, când impresara l-a pocnit pe antrenor. Anamaria a ţinut să precizeze că între ea şi Alexa nu a fost nimic şi că Reghe nu ar trebui să comenteze pe marginea acestui subiect.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe când formau un cuplu
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, pe când formau un cuplu

Anamaria Prodan i-a răspuns lui Laurenţiu Reghecampf, după ce acesta a declarat că a fost deranjat de scandalul cu Dan Alexa, la podcastul lui Cătălin Măruţă. Impresara a subliniat că fostul ei soţ nu ar trebui să vorbească despre aceste lucruri şi că ea crede că este pus să facă aceste declaraţii. Anamaria a spus că Alexa nu este primul bărbat pe care l-a pălmuit şi că asta nu înseamnă nimic. Ba mai mult, Prodanca susţine că i-a cerut scuze apoi antrenorului.

"Eu nici nu citesc ce spune omul. Mi se pare jenant ca are tupeul să iasă să vorbească. Omul este impins să spună aceste lucruri. Fetița asta îl are la mână cu numeroase lucruri rele. Este băgat în c** pâna la gat. Cand se sparge buba la el, se duce direct la pușcărie. Omul asta la aproape 50 de ani nu vine sa îşi vadă copilul. Astăzi m-am rugat de el să iși vadă copilul si a zis ca nu are ce să facă. Eu cu Dan Alexa nu am avut vreo treabă, eu sunt vulcanică, nu este primul căruia i-am dat o palmă. Eu mereu mi-am cerut scuze peste aceste reacții. Alexa a fost băgat în acest scandal pentru că este cel mai bun. Ei încearcă să mă dărâme", a spus Anamaria, la Xtra Night Show. 

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf

Anamaria Prodan a oferit detalii surprinzătoare despre relația cu Reghe. Aceasta a declarat că l-a ajutat de fiecare dată când intra în probleme.

Am mai dat și în alți bărbați și mi-am cerut scuze pentru că așa sunt eu, vulcanică. Voi credeți că pe mine mă dărâmă ceva? Reghe știa să facă doar toate nenorocirile de pe pământ pentru că nu avea altă educație și asta a făcut, iar eu știam doar să-l scot din toate nenorocirile. Când toți veneau la mine și îmi spuneau „vezi că are probleme mari, du-l la psiholog”, eu îi spuneam „lăsați-l în pace””, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii.

Anamaria Prodan a adăugat că de fiecare dată l-a scos pe antrenor din probleme și i-a luat apărarea, chiar dacă nu merita.

Ca bărbat pe pământul ăsta să n-ai pic de mândrie și să te râdă toate femeile din oraș. E jenant. Să-ți vezi tu iubita în situații și eu nu vorbesc numai de iubita asta, de amantă, eu îți vorbesc despre toate pe care le-a avut, Toate erau același tip. Omul ăsta a trăit dirijat doar de mine. De ce? Pentru că nu putea. De fiecare dată când apărea o astfel de femeie, omul era căzut în cap, nu te mai înțelegeai cu el”, a adăugat sexy impresara.

ANAMARIA PRODAN SPUNE CĂ REGHECAMPF I-A CERUT ÎMPĂCAREA

Anamaria Prodan a format o relație cu Laurențiu Reghecampf timp de 15 ani. Anunțul potrivit căruia aceștia se despart a uimit opinia publică, ei fiind considerați unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Așadar, de la iubire la scandal a fost doar un pas, iar cei doi au ținut prima pagină a ziarelor cu declarații controversate.

Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și Caciuc l-a crezut. Eu l-am crezut atunci că nu mai avea nicio treabă cu soția, că dormau separat. El îi spunea acum la fel și ei (Corinei Caciuc n.r) că divorțează de mine, dar că nu ne înțelegem. I-a spus că ne-am dus în America să divorțăm. Am fost și eu păcălită, logic”, a declarat Anamaria Prodan, într-un podcast.

Anamaria Prodan spune că a avut încredere în Reghe până în ultimul moment că a terminat orice relație cu amanta, mai ales că acesta i-a cerut împăcarea.

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu Caciuc. Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar...Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste”, a mai spus Anamaria.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net