Victor Becali o ironizează pe Anamaria Prodan pentru poza trucată. Cum răspunde impresara

Ultima actualizare:

Anamaria Prodan nu a scăpat netaxată de oamenii de fotbal, pentru gestul ei de a se "inflitra", cu ajutorul Photoshop-ului, în fotografia de prezentare a lui Nicușor Stanciu în China, la Wuhan Three Town Fotbal Club. Victor Becali i-a dat replica impresarei.

anamaria prodan trucaj jpg

Poza trucată cu Anamaria Prodan, care "s-a infiltrat" lângă Nicolae Stanciu și alți impresari, la semnarea contractului fotbalistului cu echipa Wuhan Three Towns, s-a viralizat rapid. Ana a folosit o imagine de pe pagina ei de Instagram, publicată în luna ianuarie, de unde s-a decupat și s-a mutat în fotografia de mai jos.

Aceasta este poza trucată, în care apare Anamaria Prodan. Foto: Instagram
Aceasta este poza trucată, în care apare Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Nu știm dacă ea a realizat fotomontajul sau s-a ocupat altcineva, cert e că acesta nu a trecut neobservat. Victor Becali, impresar care se află în poziție de rivalitate cu Anamaria, a avut câteva comentarii ironice, în studioul Radio Sport Total.

Aceasta este poza reală, fără Anamaria Prodan
Aceasta este poza reală, fără Anamaria Prodan

"Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă. 

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale", a spus Victor Becali la Radio Sport Total, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan, despre poza falsă: "Sunt un MiG-19 pentru toți"

Pe Anamaria Prodan nu a afectat-o deloc situația, poate și pentru că are lupte mai mari de dus, cum ar fi divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a reacționat, în stilu-i caracteristic.

Anamaria Prodan a ținută să lămurească scandalul cu impresarul Victor Becali, în exclusivitate pentru Click!. Replica impresarei FIFA pentru impresarul Victor Becali este usturătoare. Reactia agentului FIFA o puteti citi AICI

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net