Victor Becali o ironizează pe Anamaria Prodan pentru poza trucată. Cum răspunde impresara

17 februarie 2022

Anamaria Prodan nu a scăpat netaxată de oamenii de fotbal, pentru gestul ei de a se "inflitra", cu ajutorul Photoshop-ului, în fotografia de prezentare a lui Nicușor Stanciu în China, la Wuhan Three Town Fotbal Club. Victor Becali i-a dat replica impresarei.

anamaria prodan trucaj jpg

Poza trucată cu Anamaria Prodan, care "s-a infiltrat" lângă Nicolae Stanciu și alți impresari, la semnarea contractului fotbalistului cu echipa Wuhan Three Towns, s-a viralizat rapid. Ana a folosit o imagine de pe pagina ei de Instagram, publicată în luna ianuarie, de unde s-a decupat și s-a mutat în fotografia de mai jos.

anamaria prodan trucaj jpg
Aceasta este poza trucată, în care apare Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Nu știm dacă ea a realizat fotomontajul sau s-a ocupat altcineva, cert e că acesta nu a trecut neobservat. Victor Becali, impresar care se află în poziție de rivalitate cu Anamaria, a avut câteva comentarii ironice, în studioul Radio Sport Total.

anamaria prodan poza trucata original png
Aceasta este poza reală, fără Anamaria Prodan

"Nu m-am gândit, dar știți că pe timpul nostru nu prea era tehnologia așa avansată. Eu când am spus că sunt unii oameni care trăiesc pentru poze, m-au cam luat la mișto niște colegi de-ai dumneavostră din presă. 

Cum spuneați dumneavoastră de Chivu, de Mutu, de Popescu, de Hagi, de Petrescu de toată generația asta, mai că trebuia să stau și în cantonament, că în rest eram tot timpul cu ei.

N-am prea făcut poze cu ei, doar la birou sau cu tricoul, chestii de genul acesta, dar să stau toată ziua să postez pe Instagram sau pe Facebook sau pe știu eu ce… Sunt oameni care trăiesc pentru chestia asta și le place să facă chestia asta, dar măcar dacă pozele erau reale", a spus Victor Becali la Radio Sport Total, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan, despre poza falsă: "Sunt un MiG-19 pentru toți"

Pe Anamaria Prodan nu a afectat-o deloc situația, poate și pentru că are lupte mai mari de dus, cum ar fi divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara a reacționat, în stilu-i caracteristic.

Anamaria Prodan a ținută să lămurească scandalul cu impresarul Victor Becali, în exclusivitate pentru Click!. Replica impresarei FIFA pentru impresarul Victor Becali este usturătoare. Reactia agentului FIFA o puteti citi AICI

stanga
dreapta
anamaria prodan  1 jpg
anamaria prodan jpg
anamaria prodan jpeg
anamaria prodan 2 jpg
anamaria prodan 7 JPG
anamaria prodan jpg

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png