Anamaria Prodan, transformată de o intervenție la nivelul feței. E cu totul altă persoană

Ultima actualizare:

După modelul divelor de afară, Anamaria Prodan a apelat la specialiști pentru a-și schimba înfățișarea. Vedeta arată complet diferit, semn că lucrurile s-au întâmplat fix cum și-a dorit. După acest artificiu realizat, agentul FIFA pare alt om, are efectiv înfățișarea schimbată.

Anamaria Prodan este sexy și rea
Anamaria Prodan este sexy și rea

Anamaria Prodan, transformată de intervenția estetică

Anamaria Prodan are mai multe intervenții estetice. Vă putem enunța câteva, dintre cele mai evidente, la nivelul feței și corp. Dar haideți să începem cu cea mai recentă intervenție!

Vedeta a apelat la cosmetică specializată pentru a-și schimba forma sprâncenelor, care o schimbă complet. Astfel, ea și-a mai îngroșat sprâncenele prin tehnica de micropigmentare, care o transformă radical. Mândră de rezultat, Anamaria Prodan a postat imaginile pe Instagram.

Imaginea cu schimbarea făcută a primit suficiente aprecieri și comentarii pozitive încât vedeta tv să fie mulțumită de rezultat. Anamaria Prodan a zâmbit fericită la plecarea din clinica cosmetică. Agentul FIFA este fan intervenții de înfrumusețare, motiv pentru care a apelat și la injecțiile cu botox, acid hialuronic, dar și implanturi fesiere, pentru a avea un posterior ca al lui Kim Kardashian.

Îi merge bine Anamariei Prodan, deși este în plin divorț cu Reghe. Impresara a semnat recent un contract de câteva milioane de euro în ceea ce privește o fermă de bovine, de altfel, are contracte cu fotbaliști valoroși și se învârte în lumea celor mai buni oameni din sport. 

În divorț cu Reghecampf

După 15 ani de relație și 13 de mariaj, Anamaria Prodan și Reghe au anunțat că se despart chiar înainte de sărbători cu câteva luni, în 2021. Cei doi s-au despărțit, inițial, în termeni buni, cel puțin asta spuneau, însă nu a durat mult până a început războiul declarațiilor.

Anamaria Prodan a făcut publice imagini și informații din trecutul Corinei Caciuc, motivul real pentru Reghe a cerut divorțul de soția lui, femeia care i-a fost amantă timp de 3 ani și cu care urmează să aibă al treilea moștenitor, un băiețel ce se va naște în aprilie-mai.

De când a anunțat divorțul, sarcina și relația cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan l-a făcut praf pe antrenorul Craiovei, pe care l-a umilit public. De altfel, aceasta l-a acuzat că a furat din proprietățile familiei pentru a aduce bani în noua casă.

Reghe și Prodan se judecă în tribunal pentru divorț, partaj și custodia copilului, Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani, care locuiește cu mama sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net